On Comebackin aika!

Comeback on vastavoima epävarmuudelle. Se on epäilyksen loppu ja tekemisen alku. Comeback on suunnattu sinulle, joka tahdot varmistaa, että teidän joukkue on iskussa.

Lyhyesti
Kysy tarjous

Comeback kickoff lyhyesti

Sportpot Comeback -kickoff on 8 viikon ainutlaatuinen  matka teidän porukalle. Vaikka korona on perunut monta asiaa, tätä matkaa se ei tule pilaamaan. Comeback on suunniteltu niin, että koko toteutus viedään läpi koronasta huolimatta. Huipennus tehdään tilanteen mukaan joko livenä paikanpäällä TAI livenä verkon yli.

Comeback sisältää:

ASIAKKAITAMME

Asiakastyytyväisyys 4,7/5

Alkaen

9900 €

/ ryhmä (max. 100 henk., isommille ryhmille kysy tarjous!

© 2020 Sportspot Oy. Y-tunnus 2658001-5

Palvelun sisältöHinnoittelu

”Viime vuonna oli niin loistava setti, että epäilin, josko tänä vuonna kukaan tai mikään panisi paremmaksi. Erehdyin! Sportspotin luovuus on ennalta-arvaamatonta ja työskentely heidän kanssaan on aina yhtä mukavaa.” Satu S.

Kysy tarjous

Hinnoittelu

” Viime vuonna oli niin loistava setti, että epäilin, josko tänä vuonna kukaan tai mikään panisi paremmaksi. Erehdyin! Sportspotin luovuus on ennalta-arvaamatonta ja työskentely heidän kanssaan on aina yhtä mukavaa."

Satu S.

Kysy hintaa, olemme yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa!

Teemu Harinen

Voit varata esittelyajan suoraan kalenteristamme. Se ei maksa mitään.

Kysy tarjous
  • Innostavia ja inspiroivia tarinoita huipputyypeiltä juuri teille!
  • Mielenkiintoisia haasteita 
  • Upeita taidonnäytteitä ja uusia puolia työkavereista
  • Yllätyksiä, yhteenkuuluvuutta ja joukkuehenkeä!

Comeback kickoff pähkinänkuoressa

Miksi?

Ilmassa on paljon epävarmuutta.  Maailma kuitenkin jatkaa kulkuaan ja nyt jos koskaan tarvitaan tekoja, asennetta ja joukkuepelaamista. Comeback yhdistää joukkueesi yhteisen tekemisen äärelle, ja vahvistaa yhteishenkeä. Comebackin tavoitteena on osoittaa että välität, antaa rohkeutta ja innostaa toimimaan yhdessä myös näinä erikoisina aikoina.

Yksi keskeinen ominaisuus Comebackissa on se, että toisin kuin moni muu asia, se viedään toteutetaan 100% varmuudella koronatilanteesta riippumatta. Näin pystyt varmistumaan siitä, että vaikka myllerrys ympärillä jatkuu, on sinun porukallasi ainakin jotain yhteistä jota odottaa. 

 Erittäin hyvä ja yhteen nivottu kokonaisuus joka yhdisti porukkamme vaikeina aikoina ja toi kaivattua energiaa ja yhteistä tekemistä päiviin. 

Mika Engblom
Country Manager & Head of IM Finland, Samsung Electronics Nordic

Kysy tarjous

Mitä?

Comeback on 8 viikkoa kestävä porukkasi henkinen ja fyysinen, mutta ennen kaikkea yhteinen matka. Matkallenne mukaan lähtee huipputyyppejä (esim. Laura Lepistö, Brädi, Kaj Kunnas, Amin Asikainen, Juha Perälä…) ja valtava määrä energiaa. COMEBACKissa yhdistyy yhteinen kickoff, matka kohti tavoitetta ja yhteisen tavoitteen saavuttamisen riemu. 

Matkaan kuuluu tähtipölyä, mielenkiintoisia ja yllättäviä haasteita innostavia ja inspiroivia puheita sekä tutustumista työkavereihin. Koko homma huipentuu finaaliin, joka tilanteesta riippuen toteutetaan joko etänä tai livenä.  j

Nyt on aika ottaa härkää sarvista ja mennä eteenpäin, on COMEBACKin aika!

Esimerkki toteutuksesta

Optiot