Sportspotin persoonat

Täältä voit hakea meidän laajaa persoonapooliamme, autamme oikean persoonan valinnassa mielellämme. Ota yhteyttä ja etsitään teidän tilanteeseen sopiva ratkaisu.

Takaisin ylös nappi YLÖS
Lataa lisää kasvoja

Etsimääsi urheilijapersoonaa ei löytynyt mutta ei hätää! Toimimme yhteistyössä mm. Suomen urheilumanagerien ja Suomen ammattivalmentajien kanssa, joten verkostostamme löytyy toista tuhatta urheilun huippuosaajaa. Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä

Jätä yhteystietosi ja urheilupersoonan nimi, jonka palveluista olet kiinnostunut niin olemme sinuun yhteydessä asian tiimoilta

Autamme sinua löytämään oikean persoonan

Olemme Suomen kattavimmalla poolilla varustettu urheilijoiden ja valmentajien välittämiseen erikoistunut palvelu. Räätälöimme aina juuri sinulle tai yrityksellesi sopivan kokonaisuuden ja kokemuksen. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä. Voit luottaa ammattitaitoomme ja halutessasi järjestämme kaiken puolestasi avaimet käteen-periaatteella.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!