Sportspotin persoonat

Täältä voit hakea meidän laajaa persoonapooliamme, autamme oikean persoonan valinnassa mielellämme. Ota yhteyttä ja etsitään teidän tilanteeseen sopiva ratkaisu.

Esports
Extreme elämykset
Hyvinvoinnin asiantuntijat
Inspiroiva johtajuus
Joukkueiden rakentajat
Motivaatio
Ravinto
Some allstars
Urheilu ja liike-elämä
Takaisin ylös nappi YLÖS
Lataa lisää kasvoja

Etsimääsi urheilijapersoonaa ei löytynyt mutta ei hätää! Toimimme yhteistyössä mm. Suomen urheilumanagerien ja Suomen ammattivalmentajien kanssa, joten verkostostamme löytyy toista tuhatta urheilun huippuosaajaa. Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä

Jätä yhteystietosi ja urheilupersoonan nimi, jonka palveluista olet kiinnostunut niin olemme sinuun yhteydessä asian tiimoilta

Autamme sinua löytämään oikean persoonan

Olemme Suomen kattavimmalla poolilla varustettu urheilijoiden ja valmentajien välittämiseen erikoistunut palvelu. Räätälöimme aina juuri sinulle tai yrityksellesi sopivan kokonaisuuden ja kokemuksen. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä. Voit luottaa ammattitaitoomme ja halutessasi järjestämme kaiken puolestasi avaimet käteen-periaatteella.

Varaa paikkasi ilmaiseen webinaariin!

Torstai 30.9. klo 8.00 - 9.00

Varaa paikkasi tästä!

Ulos Poteroista! webinaarissa opit miten porukka tuodaan jälleen mentaalisesti yhteen ja rikotaan korona-aikana syntyneet etä-työ poterot. Saat vinkkejä miten energisoida teidän porukkaa ja pääset osaksi tapahtumakokonaisuutta, josta saat varmasti intoa ja energiaa omaan päivääsi. Luvassa on myös hauskoja livekokemuksia, mm. Kaj Kunnaksen Musavisa suorana! Ilmoittaudu nyt mukaan ja varmista paikkasi webinaarissa!

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi idoita ja inpiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!