Etä- Pikkujoulut tähtipölyllä🎄

Nyt tonttuhahmot hyppikää, on tullut Etä-Pikkujoulushown aika! Uudenlaista, viihdyttävää ja takuulla mieleenpainuvaa ohjelmaa harmauden keskelle. Vaihda kinkut ja rosollit urheilu- ja viihedemaailman tunnettujen kasvojen houstaamiin pikkujouluihin.

Asiakastyytyväisyys 4,7/5

Miksi

Täysin uudenlaista tekemistä väsyneiden joulubuffettien ja juhlapuheiden sijaan. Täysin etänä ja täysin koronasuojatusti, sekä urheilutähtien siivittämänä.

Sportspotin Etä-pikkujouluissa pääsette nauttimaan pikkujoulutunnelmasta myös näinä erikoisina aikoina täysin turvallisesti ja koronasuojatusti. Fyysisesti etänä, henkisesti lähellä toisianne.

Mitä

Suunnittelumme alkaa siitä, että määritellään yhdessä teidän porukallenne pikkujouluihin sopiva teema ja fiilis. Tässä vaiheessa sovitaan myös siitä, mistä elementeistä juhlien halutaan koostuvan. Joka tapauksessa jokaiselle osallistujalle lähtee haastevideot, joiden avulla osallistujista tehdään tähtiä. Pakettiin voidaan sisällyttää erilaisia ennakkoon kuvattavia osioita. Ideoita meillä riittää. Tässä vaiheessa sovitaan siis sisällöistä ja budjetista. Varsinainen toteutus on kaksiosainen.

Sisältää mm.:

✓ Mielenkiintoisia pikkujouluhaasteita urheilun ja viihteen huippuosaajilta
✓ Yllätysohjelmanumeroita urheilu- ja viihdemaailman tunnetuilta kasvoilta
✓ Etä-pikkujoulushow – pääosissa teidän oma tonttulauma
✓ Hyvää mieltä, tähtipölyä, tutustumista, viihdettä ja yhteenkuuluvuutta!

Miten

1.

Haasteet

Mietitään teemaan ja fiilikseen parhaiten sopivat pikkujouluhaasteet. Jokainen organisaation jäsen saa video-ohjeet, jossa kerrotaan haasteen sisältö. Haasteet voivat olla mitä tahansa väliltä rakkain joulumuistosi, kiitä ja kehu kollegaasi, esittele oma erikoistaitosi, Rap-haaste, Amin Asikaisen nyrkkeilykoulu jne. jne. Teidän tontut kuvaavat omat vastineensa haasteisiin ja laittavat videot meille. Nämä videot tulevat olemaan avainroolissa varsinaisessa Etä-pikkujouluspektaakkelissa.

2.

Etä-Pikkujoulushow

Homma huipentuu jouluisesta studiostamme lähetettävään Etä-pikkujoulushow -spektaakkeliin. Koko teidän porukka kokoontuu minne kukakin nauttimaan 60-90 minuutin mittaisesta showsta, jossa pääosissa olette te. Show koostuu teidän haastevideoistanne ja muusta ennakkosisällöstä ja se juonnetaan studioisäntien/ emäntien toimesta reaaliaikaisena

3.

…eikä siinä vielä kaikki…

Jos haluatte syventää kokemusta yhteisten Show-eväiden muodossa, niin kysy, meillä on ratkaisut myös tähän.

 

"Sportspotin luovuus on ennalta-arvaamatonta ja työskentely heidän kanssaan on aina yhtä mukavaa."

“Tää setti yllätti ihan 100-0 !”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Kiitos että saadaan tehdä teidän kanssanne, tämä on mahtavaa.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Yllätyin, kuinka hyvin porukkamme lähti mukaan. Olen saanut pelkästään positiivista palautetta osallistujilta.”

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi, olemme yhteydessä teihin yhden työpäivän sisällä. 

Pidämme tapaamisen etänä, kartoitamme tarkasti tarpeenne ja kerromme tarkemmin konseptistamme.

Teemu Harinen

Voit varata myös esittelyajan suoraan kalenteristamme. Se ei maksa mitään.