Sportspot tavoitteemme

Sportspotin Palvelut

Tykypäivät – Livenä ja Etänä

Tykypäivämme rakentavat tiimihenkeä ja antavat eväitä arjessa jaksamiseen. Meidän tykypäivässämme tähtenä olette te. Emme usko että tykypäivällä, jossa kuunnellaan luentoa luennon perään auttaa rakentamaan tavoitettua yhteisöllisyyttä. Teidän joukkueenne nostetaan tapahtumassa parrasvaloihin ja pääsette kokemaan asioita, joista puhutaan vielä pitkään. Mukana siltikin teidän kanssanne fiilistelemässä tuttuja kasvoja urheilusta ja viihteestä.


Tutustu tarkemmin

Myyntikisa

Myyntikisat ovat todistetusti toimivia myyjien motivaation nostattamiseen. Usein ajatellaan vain palkintoa: kun palkinto on kohdillaan, niin muulla ei ole väliä. Mutta hyvässä myyntikisassa on otettu huomioon myös monta muuta tärkeää elementtiä. Lue tästä käytännön tarina siitä, mitä hyvässä myyntikisassa kannattaa huomioida!


Tutustu tarkemmin

Vaikuttajamarkkinointi

Sosiaalisen median avulla tapahtuva vaikuttajamarkkinointi on tutkitusti yksi tehokkaimmista markkinointitavoista. Yritysten tuotteita ja palveluita voidaan markkinoida tuhansilla tavoilla, mutta miten saavutetaan paras ROI (return of investment)? Vaikuttajamarkkinointi ja sosiaalinen media tarjoavat markkinointiin uuden ulottuvuuden, jonka avulla voidaan saavuttaa äärimmäisen hyviä tuloksia.


Tutustu tarkemmin

Musavisa

Musavisa on innostava reaaliaikainen visailu, jossa teidän tiiminne kisaa keskenään musiikkiaiheisista kysymyksistä. Musavisa on loistava tapa keventää esimerkiksi koulutuspäivää tai strategiapäivää.

Järjestämme tapahtuman etänä käyttäen teille mieluisinta etä-alustaa. Tapahtuma juonnetaan suorana Sportspotin studiolta ja puikoissa on Suomen positiivisin ihminen, valloittava Kaj Kunnas. 

Sano ei mollivoittoiselle arjelle! Nostetaan työntekijöiden arjen fiilistä Sportspotin Musavisalla!


Tutustu tarkemmin

Aamunavaus

Aamunavaus on loistava tapa luoda tiimihenkeä. Se on yhteinen kokemus, jossa huipputyypit tuovat virtaa ja energiaa päiväänne/viikkoonne.

Konsepti perustuu amerikkalaisesta jalkapallosta tuttuun “Huddleen”, jossa joukkuetoverit kerääntyvät yhteen ennen peliä. Joukkueet varmistavat, että kun pilliin vihelletään niin kaikilla on sama suunta. Sportspotin konseptissa siirrämme tämän yhteishengen pelikentiltä yrityksiin.


Tutustu tarkemmin

Keynote-puhujat

Asiakkaamme hakevat meiltä tapahtumiinsa keynote-puhujaa, joka innostaa yleisöä näkemään asiat uudella tavalla. Huipulle ei päästä sattumalta, vaan jokaisen puhujan menestystarina on syntynyt sitkeydestä ja oikeasta asenteesta. Inspiroivat puhujamme jakavat henkilökohtaisen tarinansa ja tarjoavat näin esimerkin, mihin jokainen kuulija pystyy samaistumaan – ja mikä tärkeintä, siirtymään sanoista tekoihin.

Räätälöimme jokaisen esityksen näkökulman asiakkaan tarpeita ajatellen: Minkä viestin juuri sinä haluat yleisöllesi välittää?


Tutustu tarkemmin

Virtuaalitapahtumat

Räätälöityjä virtuaalitapahtumia vie viestisi eteenpäin. Me tuomme mukaan laadukkaan kokonaisuuden. Meiltä saat maailman luokan tekniikan, käsikirjoituksen ja toteutuksen erilaisiin virtuaalitoteutuksiin. Totetutamme mm.

Kick-offit
Tiimipäivät
Vuosijuhlat
Tuotelanseeraukset
Tyky-päivät
Seminaarit
Etä-pikkujoulut

…ja jos mietit jotain muuta niin kysy ihmeessä!


Tutustu tarkemmin

Pikkujoulut

Joulu on jo ovella! Sportspotin Pikkujoulut on loistava tapa kruunata vuosi ja kiittää työyhteisösi vuoden aherruksesta. Meidän ohjelmassamme kaikki osallistujat ovat osana show:ta ja saavat oman osansa parrasvaloissa. Suunnitellaan yhdessä mihin tavoitteisiin haluatte pyrkiä ja mikä on teidän porukallenne sopiva pikkujoulu teema ja fiilis. Suunnittelemme teemaan sopivan ohjelman ja rytmitämme sen miellyttäväksi katsoa. Toteutamme Pikkujoulut halutessanne myös kokonaan etänä!


Tutustu tarkemmin

Asiakastyytyväisyys
4,7/5

Kaikenlaisia tapahtumia on nähty, mutta tämä oli selkeästi parhaimmistoa. Toiminnassa oli selkeä suunnitelma, mistä pidettiin kiinni. Susijengiläiset olivat kaikki ulospäin suuntautuneita ja heillä oli hyvä ote asiakkaisiin. Pelaajat hoitivat hommat hienosti aina kalojen fileoinnista kassalla palveluun. Paras palaute oli kuitenkin hymy kaikkien kasvoilla. Ei muuta, kun kiitos koko järjestelyporukalle.
Jouni TuominenKauppias, K-Supermarket Kamppi
Maailman parhaan lakun valmistuksessa tarvitaan huippuvirettä. Sportspotin Huddle erottui massasta ja onnistui tuomaan tekemiseemme lisäboostin, jonka avulla tiimimme jaksoi painaa läpi vaikeiden aikojen ja niistä yli. Vahva suositus!
Timo NisulaLakukeisari, Kouvolan Lakritsi
Sportspot kehitteli hyvän konseptin Susijengin pelaajien ja K-kaupan ympärille. Niin Koripalloliitossa, kuin Susijengissä innostuttiin tästä saman tien ja lähdettiin innolla mukaan. Koko projekti sujui hyvin ja tätä jatketaan varmasti tulevaisuudessa.
Timo VertioMyyntijohtaja, Koripalloliitto
Alusta asti Sportspotin toiminta oli todella asiakaslähtöistä. Tapahtuma vahvisti organisaation yhteisöllisyyttä ja koko prosessi oli yllättävän selkeä. Energiatesti herätti hyvin ajatusta, miten eri asiat vaikuttavat työssä jaksamiseen.
Jonna KokkonenLaatu- ja Hankepäällikkö, Samiedu
Iso iso kiitos! Palaute on ollut todella positiivista, väki on ollut iloisen yllättyneitä sisältöön. Ainoa murina on tullut siitä että työnteko ei ole onnistunut siinä rinnalla vaan pikkujoulut on vienyt katsojan mukanaan.
Elina P.Maa- ja metsätalousministeriö
Hyvin järjestetty. Monien järjestäjien kanssa jännittää, että miten valmis pitää itse olla ja tapahtuman suunnittelu aiheuttaa muiden töiden ohessa stressiä. Tästä ei tullut sellaista, vaan muistuttelua tuli sopivalla frekvenssillä. Sportspot ohjasi suunnittelua eteenpäin ja homma toimi.
Pauliina PäivärintaHead of People Development and HR, Vainu
Parasta toteutuksessa oli se, miten hoiditte meille ohjelmaa vaikka alkuperäisestä suunnitelmasta jouduttiin soveltamaan. Te ammattilaisina ja vierailevat tähdet hoiditte homman loistavasti.
Saija MalmHR Specialist, Ilmarinen
Kiitos mukavan rempseästä ja helposti lähestyttävästä meiningistä. Oli kiva tehdä teidän kanssa yhteistyötä, kun meininki oli varsin rentoa ja välitöntä.
Saana Borgström Community Marketing Manager, Paytrail Oyj
Tällä tapahtumalla pystyy toden teolla vahvistamaan ja ylläpitämään työhyvinvointia ja sehän on kaikkein tärkeintä. Yhteisöllisyyden kasvattaminen etäaikana on kaikkein tärkein tavoite, mikä tapahtumalla saavutettiin.
Miia KäyhköMarkkinointi- ja Viestintäpäällikkö, Samiedu
Järjestelyt olivat onnistuneita kaikin puolin. Olitte varsinainen energiapläjäys. Ihan tämän tason toteutukseen en ollutkaan vielä törmännyt, todella voimaannuttavaa ja itsetuntoa kohottavaa toimintaa. Etukäteishypetys oli hyvä ja sai ansaitsemansa huomion. Kuvaussessio päivästä oli mukavaa, jää kiva muisto kivasta päivästä kaikille.
Satu HänninenEsikuntapäällikkö, Järvenpään kaupunki, Kaupunkikehitys
Rennon sujuvasti läpiviety ohjelma ja mukaansatempaavat urheilupersoonat.
Olli SegersvärdLakimies, Taaleri
Sovimme koripalloon liittyvästä tapahtumasta erittäin lyhyellä varoitusajalla, silti kaikki sujui erinomaisesti. Sportspotin jengi halusi selvästi auttaa ja järjestää tapahtumaamme kaivattua lisäarvoa. Lopulta tapahtumaan saatiin muutamassa päivässä järjestymään enemmän sisältöä, kuin olimme alunperin sopineet.
Kim LehtolaBusiness Unit Director, Partner, Rainmaker
Aina ilo tehdä yhteistyötä, kun hyvällä fiiliksellä kaikki hoituu sujuvasti ja myös ylimääräiset ideat, kuten puhujan videotervehdys, onnistui.
Miia KaeralaTapahtumakordinaattori, Varsinais-Suomen Yrittäjät
Homma toimi loistavasti, viestintä oli ajantasaista ja selkeää. Yhteisymmärrys sisällöstä muotoutui helposti.
Niina NieminenHead of People, Culture & Recruitment at Sitowise Digital Solutions
Erinomaista asiakaspalvelua. Asiakasta järjestäjänä kuunneltiin ja tehtiin kaikki asiakkaan toiveen eteen. Koordinointi puhujien kanssa oli mutkatonta ja saatiin jokaista sidosryhmää tyydyttävä ratkaisu. Puhujille oltiin pitchattu hyvin mikä oli homman nimi ja lyhyellä varoitusajalla saatiin muokattua ohjelmaa juuri tarpeen mukaan.
Ville HeikkinenProject Manager, Harvest 2018
Olen asioinut saman asian tiimoilta lukuisten eri managerien ja edustajien kanssa, ja teidän kanssanne yhteistyö oli kaikkein mutkattominta ja helpointa. Lisäksi aikaa kului optiimaalisesti, kun kaikki saatiin sovittua kaikki todella nopeasti ja helposti.
Elle YliruusiDigital Marketing Manager, WordDive
Erittäin hyvä ja yhteen nivottu kokonaisuus joka yhdisti porukkamme vaikeina aikoina ja toi kaivattua energiaa ja yhteistä tekemistä päiviin.
Mika EngblomCountry Manager & Head of IM Finland at Samsung Electronics Nordic
Energiset yhteyshenkilöt, puhujavaihtoehtoja löytyi toiveiden mukaan muokattuna, yhteydenpito oli helppoa.
Mirva Mustonen-TarvoHR Vastaava, Knowit
Taattua laatua, saatiin mitä tilattiin! Tykkäsin kovasti.
Riikka JuntunenPääsihteeri, Paraolympiakomitea
Huippuporukka teillä järjestämässä päivän ohjelmaa.
Gülin Hairkulla Office Administrator, Eezy
Kiitos, palvelu toimii ku junan vessa.
Katja KärkkäinenToimitusjohtaja, ChillyBrown Oy
Yhteydenotto oli nopeaa, asiat saatiin sovittua reippaalla tahdilla ja mitään ei jäänyt arvailujen varaan.
Hanna-Kaisa ViertolaDevelopment Manager, Mehiläinen
Erinomainen esitys esimerkkien kautta huippu-urheilun valmennuksen yhteydestä businesselämään ja ryhmän “valmennukseen” .
Kimmo HeiniahoMarket Area Manager, Ramboll Finland Oy
Oli erittäin mukava järjestää näitä tapahtumia teidän kanssa kun teistä välittyi aito kiinnostus meidän porukkaa kohtaan ja hoiditte kaiken niin hyvällä energialla.
Paula P.DK Associates Oy
Sportspotin kanssa on hienoa tehdä yhteistyötä. Valoisien, idearikkaiden ja osaavien kumppaneiden kanssa saatiin aivan huikea elämys henkilöstölle.Koko ohjelman tuotanto oli loistava.
Sari Pousi-HeinonenKiertokapula Oy.
Previous
Next

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!