Sportspot tavoitteemme

Sportspotin Palvelut

Tykypäivät - Livenä ja Etänä

Tykypäivämme rakentavat tiimihenkeä ja antavat eväitä arjessa jaksamiseen. Meidän tykypäivässämme tähtenä olette te. Emme usko että tykypäivällä, jossa kuunnellaan luentoa luennon perään auttaa rakentamaan tavoitettua yhteisöllisyyttä. Teidän joukkueenne nostetaan tapahtumassa parrasvaloihin ja pääsette kokemaan asioita, joista puhutaan vielä pitkään. Mukana siltikin teidän kanssanne fiilistelemässä tuttuja kasvoja urheilusta ja viihteestä.

Myyntikisa

Myyntikisat ovat todistetusti toimivia myyjien motivaation nostattamiseen. Usein ajatellaan vain palkintoa: kun palkinto on kohdillaan, niin muulla ei ole väliä. Mutta hyvässä myyntikisassa on otettu huomioon myös monta muuta tärkeää elementtiä. Lue tästä käytännön tarina siitä, mitä hyvässä myyntikisassa kannattaa huomioida!

Vaikuttajamarkkinointi

Sosiaalisen median avulla tapahtuva vaikuttajamarkkinointi on tutkitusti yksi tehokkaimmista markkinointitavoista. Yritysten tuotteita ja palveluita voidaan markkinoida tuhansilla tavoilla, mutta miten saavutetaan paras ROI (return of investment)? Vaikuttajamarkkinointi ja sosiaalinen media tarjoavat markkinointiin uuden ulottuvuuden, jonka avulla voidaan saavuttaa äärimmäisen hyviä tuloksia.

Musavisa

Musavisa on innostava reaaliaikainen visailu, jossa teidän tiiminne kisaa keskenään musiikkiaiheisista kysymyksistä. Musavisa on loistava tapa keventää esimerkiksi koulutuspäivää tai strategiapäivää.

Järjestämme tapahtuman etänä käyttäen teille mieluisinta etä-alustaa. Tapahtuma juonnetaan suorana Sportspotin studiolta ja puikoissa on Suomen positiivisin ihminen, valloittava Kaj Kunnas. 

Sano ei mollivoittoiselle arjelle! Nostetaan työntekijöiden arjen fiilistä Sportspotin Musavisalla!

Aamunavaus

Aamunavaus on loistava tapa luoda tiimihenkeä. Se on yhteinen kokemus, jossa huipputyypit tuovat virtaa ja energiaa päiväänne/viikkoonne.

Konsepti perustuu amerikkalaisesta jalkapallosta tuttuun “Huddleen”, jossa joukkuetoverit kerääntyvät yhteen ennen peliä. Joukkueet varmistavat, että kun pilliin vihelletään niin kaikilla on sama suunta. Sportspotin konseptissa siirrämme tämän yhteishengen pelikentiltä yrityksiin.

Keynote-puhujat

Asiakkaamme hakevat meiltä tapahtumiinsa keynote-puhujaa, joka innostaa yleisöä näkemään asiat uudella tavalla. Huipulle ei päästä sattumalta, vaan jokaisen puhujan menestystarina on syntynyt sitkeydestä ja oikeasta asenteesta. Inspiroivat puhujamme jakavat henkilökohtaisen tarinansa ja tarjoavat näin esimerkin, mihin jokainen kuulija pystyy samaistumaan – ja mikä tärkeintä, siirtymään sanoista tekoihin.

Räätälöimme jokaisen esityksen näkökulman asiakkaan tarpeita ajatellen: Minkä viestin juuri sinä haluat yleisöllesi välittää?

Virtuaalitapahtumat

Räätälöityjä virtuaalitapahtumia vie viestisi eteenpäin. Me tuomme mukaan laadukkaan kokonaisuuden. Meiltä saat maailman luokan tekniikan, käsikirjoituksen ja toteutuksen erilaisiin virtuaalitoteutuksiin. Totetutamme mm.

Kick-offit
Tiimipäivät
Vuosijuhlat
Tuotelanseeraukset
Tyky-päivät
Seminaarit
Etä-pikkujoulut

…ja jos mietit jotain muuta niin kysy ihmeessä!

Pikkujoulut

Joulu on jo ovella! Sportspotin Pikkujoulut on loistava tapa kruunata vuosi ja kiittää työyhteisösi vuoden aherruksesta. Meidän ohjelmassamme kaikki osallistujat ovat osana show:ta ja saavat oman osansa parrasvaloissa. Suunnitellaan yhdessä mihin tavoitteisiin haluatte pyrkiä ja mikä on teidän porukallenne sopiva pikkujoulu teema ja fiilis. Suunnittelemme teemaan sopivan ohjelman ja rytmitämme sen miellyttäväksi katsoa. Toteutamme Pikkujoulut halutessanne myös kokonaan etänä!

Asiakastyytyväisyys 4,7/5

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!