Sportspotin palvelut

Keynote-puhujat

Tuomme huippupuhujan saatavillesi

Asiakkaamme hakevat meiltä tapahtumiinsa keynote-puhujaa, joka innostaa yleisöä näkemään asiat uudella tavalla. Huipulle ei päästä sattumalta, vaan jokaisen puhujan menestystarina on syntynyt sitkeydestä ja oikeasta asenteesta. Inspiroivat puhujamme jakavat henkilökohtaisen tarinansa ja tarjoavat näin esimerkin, mihin jokainen kuulija pystyy samaistumaan – ja mikä tärkeintä, siirtymään sanoista tekoihin.

Räätälöimme jokaisen esityksen näkökulman asiakkaan tarpeita ajatellen: Minkä viestin juuri sinä haluat yleisöllesi välittää?

Järjestämme mieleenpainuvan tapahtuman kanssasi

Huipulle pääsevät vain harvat. Niinpä miljoonat katsojat seuraavat vuosittain kotisohvilta ja lehtereiltä, kuinka urheilun huiput venyvät uskomattomiin suorituksiin kentillä ja kaukaloissa. Mutta kuinka moni on päässyt oikeasti treenaamaan yhdessä huippujen kanssa? Meidän avulla viet urheiluelämyksen aivan uudelle tasolle: tarjoamme mahdollisuuden päästä samalle kentälle huippupelaajien ja -valmentajien kanssa. Emme järjestä vain perinteisiä tyky-päiviä vaan aitoja työelämyspäiviä, joissa liikunnallista sisältöä päästään nauttimaan alan huippujen opastuksessa.

Urheiluelämykset ja tyhy-päivät

Tapahtuma- ja messuvierailut

Tarjoamme tilaisuuteesi ikimuistoiset kasvot

Erotu massasta kiinnostavilla kasvoilla! Järjestitpä pientä tai suurta yleisötilaisuutta, messuja tai seminaareja, tarjoamme tilaisuuteesi kasvot, jotka pystyy parhaiten tuomaan uusia näkökulmia ja tuoreita ajatuksia juuri sinun kohderyhmällesi.

Äärettömän hyvät tulokset uudella ulottuvuudella

Sosiaalisen median avulla tapahtuva vaikuttajamarkkinointi on tutkitusti yksi tehokkaimmista markkinointitavoista. Yritysten tuotteita ja palveluita voidaan markkinoida tuhansilla tavoilla, mutta miten saavutetaan paras ROI (return of investment)? Vaikuttajamarkkinointi ja sosiaalinen media tarjoavat markkinointiin uuden ulottuvuuden, jonka avulla voidaan saavuttaa äärimmäisen hyviä tuloksia.

Vaikuttajamarkkinointi

Loistava asiakaspalaute

Asiakkailta saamamme palautteen perusteella olemme tavoitteessamme tähän mennessä myös onnistuneet, sillä asiakastyytyväisyytemme on 4,7/5 – mistä olemme nöyrän kiitollisia.

Miksi urheilupersoonat?

Huipulle pääsevät vain harvat. Urallaan menestyneet urheilupersoonat ovat kiinnostavia poikkeusyksilöitä, esikuvia ja vaikuttajia, joiden mielipiteet kiinnostavat suurta yleisöä. Löydät palvelustamme kaikkein tunnetuimmat kasvot herättämään ihmisten mielenkiinnon tuotettasi tai brändiäsi kohtaan. Tai ehkä haluatkin tuotteellesi aivan tuoreet kasvot, joiden menestystarinan yhdistäminen tuotteeseesi tai brändiisi voi avata aivan uusia mahdollisuuksia viestisi eteenpäin viemiseen?