Keynote puhujat

Keynote-puhujat

Keynote-puhujat

Asiakkaamme hakevat meiltä tapahtumiinsa puhujaa, joka innostaa yleisöä näkemään asiat uudella tavalla. Huipulle ei päästä sattumalta, vaan jokaisen puhujan menestystarina on syntynyt sitkeydestä ja oikeasta asenteesta. Inspiroivat puhujamme jakavat henkilökohtaisen tarinansa ja tarjoavat näin esimerkin, mihin jokainen kuulija pystyy samaistumaan – ja mikä tärkeintä, siirtymään sanoista tekoihin.

Räätälöimme jokaisen esityksen näkökulman asiakkaan tarpeita ajatellen: Minkä viestin juuri sinä haluat yleisöllesi välittää?

Miksi urheilupersoonat?

Itsensä johtaminen, vaikeuksien käsittely, jatkuva kehittyminen, joukkuepelaaminen ja motivaatio — urheilupersoonillamme on valtava määrä kokemusta ja tietoa ihmisiä kiinnostavista aiheista. Puhujamme eivät pureudu ainoastaan urheiluun, vaan aiheiden kirjo kattaa laajasti ajankohtaisia ja mielenkiintoisia teemoja, joihin kuka tahansa voi samaistua. On vaikea löytää aihetta, josta emme löytäisi verkostostamme huippumielenkiintoista puhujaa. Kokeile vaikka!

Miten Sportspot toimii?

Voit etsiä puhujaa tapahtumaasi selaamalla tarjontaamme täällä. Vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin suoraan yhteyttä ja ehdotamme tilaisuuteesi sopivaa keynote-puhujaa haluamasi aiheen pohjalta. Tiedämme, että aidosti mieleenpainuvan tapahtuman järjestäminen on vaikeaa, mutta siinä pystymme sinua ja yritystäsi auttamaan. Tehdään yhdessä tapahtumastasi unohtumaton!

Asiakkailta saamamme palautteen perusteella olemme tavoitteessamme tähän mennessä myös onnistuneet, sillä asiakastyytyväisyytemme on 4,8/5 – mistä olemme nöyrän kiitollisia.