Keynote-puhujat

Tuomme huippupuhujan saatavillesi

Asiakkaamme hakevat meiltä tapahtumiinsa puhujaa, joka innostaa yleisöä näkemään asiat uudella tavalla. Huipulle ei päästä sattumalta, vaan jokaisen puhujan menestystarina on syntynyt sitkeydestä ja oikeasta asenteesta. Inspiroivat puhujamme jakavat henkilökohtaisen tarinansa ja tarjoavat näin esimerkin, mihin jokainen kuulija pystyy samaistumaan – ja mikä tärkeintä, siirtymään sanoista tekoihin.

Räätälöimme jokaisen esityksen näkökulman asiakkaan tarpeita ajatellen: Minkä viestin juuri sinä haluat yleisöllesi välittää?

Miksi?

Voit etsiä puhujaa tapahtumaasi selaamalla tarjontaamme täällä. Vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin suoraan yhteyttä ja ehdotamme tilaisuuteesi sopivaa keynote-puhujaa haluamasi aiheen pohjalta. Tiedämme, että aidosti mieleenpainuvan tapahtuman järjestäminen on vaikeaa, mutta siinä pystymme sinua ja yritystäsi auttamaan. Tehdään yhdessä tapahtumastasi unohtumaton!

Asiakkailta saamamme palautteen perusteella olemme tavoitteessamme tähän mennessä myös onnistuneet, sillä asiakastyytyväisyytemme on 4,7/5 – mistä olemme nöyrän kiitollisia.

Miten?

Itsensä johtaminen, vaikeuksien käsittely, jatkuva kehittyminen, joukkuepelaaminen ja motivaatio — urheilupersoonillamme on valtava määrä kokemusta ja tietoa ihmisiä kiinnostavista aiheista. Puhujamme eivät pureudu ainoastaan urheiluun, vaan aiheiden kirjo kattaa laajasti ajankohtaisia ja mielenkiintoisia teemoja, joihin kuka tahansa voi samaistua. On vaikea löytää aihetta, josta emme löytäisi verkostostamme huippumielenkiintoista puhujaa. Kokeile vaikka!

Me myös autamme teitä rakentamaan kestävää kehitystä jatkuvalla mallilla. Luomme kanssanne matkan, joka nostaa henkilöstönne suorituskykyä. Laita viestiä niin suunnitellaan teille sopiva yhteinen matka!

Kasvot viestillesi

MARKKU KANERVA

MARKKU KANERVA

Huuhkajien päävalmentaja

Lue lisää
JUKKA JALONEN

JUKKA JALONEN

Leijonakuningas

Lue lisää
HENRIK DETTMANN

HENRIK DETTMANN

Valmentajalegenda

Lue lisää
JOHANNES

JOHANNES "HATSOLO" HATTUNEN

Breakdance-pioneeri, Asenteen & motivaation ammattilainen

Lue lisää
JUHA PERäLä

JUHA PERäLä

Viihteen monitaituri

Lue lisää
MINNA KAUPPI

MINNA KAUPPI

Metsien Kuningatar

Lue lisää
AMIN ASIKAINEN

AMIN ASIKAINEN

Nyrkkeilyn Euroopan mestari, Rautanyrkki

Lue lisää

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!