Tietosuojaseloste

Sportspot Oy:n asiakasrekisterin rekisteriseloste

Päivitetty 24.5.2018

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot
Sportspot Oy
2658001-5
Länsikatu 15
80100 JOENSUU
013 120731
[email protected]

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Teemu Harinen

Rekisterin nimi
Sportspot Oy:n asiakasrekisteri.

1. Kerättävät tiedot

Sportspot kerää toimintamme hoitamisen perusteella henkilötietojasi.
Sportspot voi yhdistää suoraan meille antamiasi tietoja keräämiimme tietoihin sekä muista lähteistä keräämiimme tietoihin.
Sportspotin keräämiä henkilötietoja ovat etunimi, sukunimi, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, syntymäaika, tehtävä ja asema yrityksessä Lisäksi Sportspot kerää asiakkuuteen liittyviä tietoja, kuten laskutukseen tarvittavat tiedot sekä muut asiakassuhteen hoitamiseen tarvittavat tiedot.

2. Miten ja millä perusteella Sportspot käyttää tietoja

Sportspot käyttää tietoja asiakassuhteen hallintaan, hoitamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen.
Sportspot käyttää tietoja lisäksi liiketoiminnan kehittämiseksi, asiakastutkimusten toteuttamiseksi sekä myyntiin, markkinointiin ja mainontaan. Asiakkaalla on oikeus kieltää suoramarkkinointi.
Sportspot voi käyttää henkilötietojasi muillakin tavoilla, mikäli siihen pyydetään erillinen suostumus sinulta tietoja kerättäessä.
Henkilötietojen käsittelyperusteena on sopimus ja oikeutettu etu, joka perustuu asiakassuhteeseen.

3. Miten Spotspot luovuttaa tietoja

Emme luovuta tietojasi muuten, kuin tässä selosteessa on kuvattu.
Henkilötietojasi ei luovuteta kuin toimeksiannon tai palvelun hoitamiseksi. Sportspotilla on kuitenkin oikeus luovuttaa tietoja, mikäli se on tarpeen lain, säädöksen tai laillisen pyynnön johdosta.
Emme lähtökohtaisesti siirrä tai luovuta tietoja EU-alueen ulkopuolelle, mikäli tietoja luovutetaan , edellyttää Sportspot EU:n ulkopuolisilta yhteistyökumppaneilta asianmukaisia suojatoimia sekä EU:n tietosuoja-asetuksen noudattamista.

4. Tietoturvallisuus

Sportspot huolehtii tietoturvasta asianmukaisesti pitääkseen henkilötiedot suojattuna. Sportpotin tekniset ja fyysiset toimenpiteet suojaavat henkilötietoja laittomalta tai luvattomalta häviämiseltä, luovuttamiselta, käytöltä, muuttamiselta tai tuhoamiselta. Sportspot vastaa järjestelmiensä tietoturvasta, mutta ei voi kuitenkaan taata, että asiakkaan käyttämä oma tietokonejärjestelmä tai tietojen siirto internetin tai muun julkisen verkon välityksellä on täysin turvallinen.

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on aina oikeus tarkastaa, mitä tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää sähköpostitse Sportspotin sähköpostiosoitteeseen. Tarkastuspyyntö voidaan tehdä myös henkilökohtaisesti Sportspotin toimitiloissa.
Rekisteröidyllä on oikeus korjata henkilötiedot ja oikeus pyytää rekisteröityä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä tai pyytää niiden siirtämistä toiselle yritykselle. Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus rajoittaa ja vastustaa henkilötietojen käsittelyä.
Sportspot korostaa, että tietojen antaminen ja käsittelyn salliminen voi olla välttämätöntä asiakassuhteen hoitamiseksi tai palvelun tuottamiseksi. Sportspotilla on oikeus keskeyttää palveluiden tarjoaminen, mikäli rekisteröity ei anna palvelun kannalta olennaisia tietoja tai vaatii niiden poistamista.

6. Tietojen tarkistaminen

Sportspot seuraa henkilötietojen ajantasaisuutta ja saatuaan ilmoituksen tietojen muuttumisesta, tarkistaa rekisterissä olevat henkilötiedot.

7. Henkilötietojen säilyttäminen

Sportspot säilyttää henkilötiedot siihen saakka, kun tiedot ovat tarpeellisia tarpeellisina tässä selosteessa kuvattujen käyttötarkoitusten kannalta, ellei tietojen säilyttäminen tätä pidempään ole lain edellyttämä.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!