Pikkujoulut, joissa te olette pääosissa!

Järjestämme teille pikkujoulut jotka jäävät mieleen! Etänä, hybridinä tai livenä. Näitä pikkujouluja ei peruta.

Asiakastyytyväisyys 4,7/5

Miksi

Joulu lähenee ja on aika muistaa työyhteisöä yhteisillä pikkujouluilla! Pikkujoulut on hieno mahdollisuus kiittää henkilöstöä kuluneesta vuodesta ja parantaa tiimin yhteishenkeä rennommissa merkeissä. Onnistuneet pikkujoulut katkaisevat helposti puurtamiseksi menevän arjen, parantavat yhteishenkeä ja luovat yhteneväisempää kulttuuria työpaikalle. 

Sportspotin Pikkujouluissa teidän tiiminne pääsee loistamaan tapahtuman pääroolissa uudella ja innostavalla tavalla ja omilla ehdoillaan. Tuomme mukaan myös ripauksen tähtipölyä lisämausteeksi varmistamaan, että porukka viihtyy. 

Mitä

Suunnittelumme alkaa siitä, että määritellään yhdessä teidän porukallenne pikkujouluihin sopiva teema ja fiilis. Tässä vaiheessa sovitaan myös siitä, mistä elementeistä juhlien halutaan koostuvan. Osallistujat pääsevät osallistumaan showhun etukäteen kuvattavien haastevideoiden avulla, joista ammattilaisemme loihtii viihdyttäviä kokonaisuuksia.  Ohjelmaan voidaan sisällyttää myös muita ennakkoon kuvattavia osioita, ja tuomme paikalle esiintyjät mentalistista joulupukkiin. Ideoita meillä riittää. Konseptimme toimii kaikenkokoisille porukoille, ja olemmekin toteuttaneet pikkujouluja niin pienemmille (n. 10 hlöä) kuin suuremmillekin (<1000)henkeä.

Sisältää mm.:

 

✓ Ohjelman suunnittelun, tavoitteiden määrittelyn ja käsikirjoituksen
✓ Mielenkiintoisia pikkujouluhaasteita
✓ Ammattitaitoisen juontajan
✓ Pikkujoulushow – pääosissa teidän oma tonttulauma
✓ Hyvää mieltä, tutustumista, viihdettä ja yhteenkuuluvuutta!

Miten

1.

Kick-off

Kick-off on virtuaalinen julkistustilaisuus tuleville pikkujouluille. Paljastamme tiimillenne hauskalla tavalla tulevan tapahtuman ja kerromme etukäteen tehtävistä haasteista. Ohjeistamme haasteiden kuvaamisen ja luomme innostusta tulevalle tapahtumalle!

2.

Haasteet

Haasteet ovat tapahtuman teemaan ja fiilikseen sopivia ennakkotehtäviä.  Tiimisi jäsenet saavat video-ohjeet, jossa kerrotaan haasteen sisältö. Haasteet voivat olla mitä tahansa väliltä rakkain joulumuistosi, kiitä ja kehu kollegaasi, esittele oma erikoistaitosi, Rap-haaste, Amin Asikaisen nyrkkeilykoulu jne. jne. Teidän tontut kuvaavat omat vastineensa haasteisiin ja laittavat videot meille. Nämä videot tulevat olemaan avainroolissa varsinaisessa Pikkujouluspektaakkelissa. 

3.

Pikkujoulushow

Homma huipentuu kun osallistujat kerääntyvät illallispöydän ääreen nauttimaan 60-90 minuutin mittaisesta showsta, jossa pääosissa olette te. Show koostuu teidän haastevideoistanne ja muusta ennakkosisällöstä ja se juonnetaan isäntien/ emäntien toimesta reaaliaikaisena. Mukaan voidaan tuoda myös keynoteja tai koulutuksia Sportspotin persoonilta, joihin voit tutustua persoonat sivulla. Sinä kerrot mitä tavoitellaan, me kerromme miten tavoitteet saavutetaan.

Peruuttamattomat pikkujoulut

Hinta alkaen:

3 900€

(Max. 30 osallistujaa)

Kysy tarjous teidän porukalle!

Lopullinen hinta määräytyy

räätälöidyn tarjouksen mukaan

"Sportspotin luovuus on ennalta-arvaamatonta ja työskentely heidän kanssaan on aina yhtä mukavaa."

“Tää setti yllätti ihan 100-0 !”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Kiitos että saadaan tehdä teidän kanssanne, tämä on mahtavaa.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Yllätyin, kuinka hyvin porukkamme lähti mukaan. Olen saanut pelkästään positiivista palautetta osallistujilta.”

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi, olemme yhteydessä teihin yhden työpäivän sisällä. 

Pidämme tapaamisen etänä, kartoitamme tarkasti tarpeenne ja kerromme tarkemmin konseptistamme.

Teemu Harinen

Lue esimerkkejä toteutuksistamme:

Voit varata myös esittelyajan suoraan kalenteristamme. Se ei maksa mitään.

Varaa paikkasi ilmaiseen webinaariin!

Torstai 30.9. klo 8.00 - 9.00

Varaa paikkasi tästä!

Ulos Poteroista! webinaarissa opit miten porukka tuodaan jälleen mentaalisesti yhteen ja rikotaan korona-aikana syntyneet etä-työ poterot. Saat vinkkejä miten energisoida teidän porukkaa ja pääset osaksi tapahtumakokonaisuutta, josta saat varmasti intoa ja energiaa omaan päivääsi. Luvassa on myös hauskoja livekokemuksia, mm. Kaj Kunnaksen Musavisa suorana! Ilmoittaudu nyt mukaan ja varmista paikkasi webinaarissa!

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi idoita ja inpiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!