AMIN ASIKAINEN

Nyrkkeilyn Euroopan mestari, Rautanyrkki

Amin Asikainen on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä nyrkkeilijöistä. Amin aloitti nyrkkeilyn 10-vuotiaana pihavajassa Jofan jääkiekkokypärä päässään ja keltaiset jääkiekkohanskat kädessään ja päätyi mm. vuonna 2006 Euroopan Nyrkkeilyliiton (EU) keskisarjan mestariksi.

Vuonna 2011 päättyneen uransa jälkeen Amin on keskittynyt vetämään omaa harjoitussaliaan Helsingissä ja valmentanut lupaavia juniorinyrkkeilijöitä. Amin tunnetaan hyvänä seuramiehenä ja hän soveltuu hyvin vetämään erilaisia virkistyssettejä, polttareita ja sparrausta mitä erilaisimpiin tapahtumiin.

Aminin matka Kirkkonummen väestönsuojista Euroopan loppuunmyydyille areenoille on hämmästyttävä. Hänen voidaan sanoa muuttaneen Suomalaisen ammattinyrkkeilyn suunnan tavalla, joka näkyy vielä tänäkin päivänä. Hänen yhteistyönsä Pekka Mäen kanssa on antanut Suomalaiselle urheiluväelle elämyksiä, joita muistellaan vielä pitkään. Tarinoita, niitä tällä miehellä riittää.

Amin pystyy vetämään porukallenne unohtumattomat treenit joiden vaativuusastetta pystytään muokkaamaan osallistujille laidasta laitaan. Jos haluat kuulla esimerkiksi siitä, kuinka huipputason nyrkkeilijä suhtautuu pelkoon, kuinka käsitellä tyrmäykset (kehässä ja sen ulkopuolella) ja mikä rooli johtamisella ja muilla ihmisillä on menestyksessä, varaa Amin puhumaan tilaisuuteesi!

PYYDÄ TARJOUSHaluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!