Aamunavauksella työntekijät huippuvireeseen!

Päästäksesi jonnekin, on lähdettävä liikkeelle. Aamunavauksella varmistat, että kun peli alkaa, koko teidän porukka on valmiina.   

Asiakastyytyväisyys 4,7/5

Miksi

Aamunavaus on mahtava tapa luoda yhteishenkeä. Se on yhteinen, vahvistava ja mieleenpainuva kokemus osallistujille, jossa huipputyypit tuovat virtaa ja energiaa päiväänne. Toteutuksemme mahdollistaa tämän myös tilanteessa, jossa joukkueesi ei voi syystä tai toisesta olla samassa tilassa keskenään.

Aamunavaus palvelun konsepti perustuu amerikkalaisestia jalkapallosta tuttuun “Huddleen”. Termi “Huddle”- on syntynyt vuonna 1892 USA:ssa, kun Gallaudetin yliopiston amerikkalaisen jalkapallojoukkueen pelinrakentaja Paul Hubbard halusi varmistaa viestin perillemenon ja kasasi joukkueen tiukkaan rinkimuodostelmaan kuuntelemaan kuviota. Tämä Hubbardin alullepanema tapa on myöhemmin levinnyt useisiin urheilulajeihin. Joukkueet varmistavat että kun pilliin vihelletään, niin kaikilla on sama suunta. 138- vuotta myöhemmin Sportspot kehitti Aamunavauksen, joka mahdollistaa Hubbardin vision toteutumisen virtuaalisesti.

Mitä

Aamunavaus on uniikki konsepti, jossa avaamme aamun etänä kahdeksana aamuna. Takaamme, että työntekijänne saavat valtavasti virtaa työntekemiseen. 

Sisältää mm.:

✓ Vetäjinä urheilun ja viihteen huippuosaajat
✓ 160 tarinaa
✓ 8x Virtuaalinen livekokoontuminen
✓ Teemoina mm. ilo, motivaatio, joukkuehenki ja itsensä ylittäminen.

Miten

1.

Sportspot Aamunavauksessa teidän joukkueenne kasataan yhteen samalle alustalle (esim. Zoom tai Microsoft Teams) ja tarkkaan valitut huipputyyppimme vetävät ainoastaan teille suunnatun Aamunavauksen.

2.

Aamunavauksen teemoja ovat esim. ilo, motivaatio, itsensä voittaminen ja joukkuehenki. Kokonaisuudessaan Aamunavaus kestää 15 minuuttia/ kerta, joka mahdollistaa sen, että porukka pääsee myös nopeasti takaisin hommiin. Keskeisintä Aamunavauksessa on se, että porukka lähtee entistä motivoituneempana ja innostuneempana kohti yhteistä päämäärää.

3.

Aamunavaus onnistuu, kun osallistujilla on käytössään joko puhelin tai tietokone josta löytyy internetyhteys. Sopii siis kaikille etätyötä tekeville lokaatiosta riippumatta.

"Sportspotin luovuus on ennalta-arvaamatonta ja työskentely heidän kanssaan on aina yhtä mukavaa."

“Tää setti yllätti ihan 100-0 !”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Kiitos että saadaan tehdä teidän kanssanne, tämä on mahtavaa.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Yllätyin, kuinka hyvin porukkamme lähti mukaan. Olen saanut pelkästään positiivista palautetta osallistujilta.”

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi, olemme yhteydessä teihin yhden työpäivän sisällä. 

Pidämme tapaamisen etänä, kartoitamme tarkasti tarpeenne ja kerromme tarkemmin konseptistamme.

Teemu Harinen

Voit varata myös esittelyajan suoraan kalenteristamme. Se ei maksa mitään.