Takaisin

Tultaisiinko takaisin?

Lomilta on tultu takaisin hommiin ja nyt on aika lyödä puita uuniin. Kevään rajoitustoimien jälkeen nykymeno tuntuu jokseenkin vapaalta, mutta siitä huolimatta elämme melkoisessa epävarmuudessa sen suhteen mitä tuleman pitää. Etenkin lähitulevaisuuteen sijoittuvien livekohtaamisiin perustuvien kokoontumisten suunnittelu on aikamoista tervanjuontia.

Tapahtuman peruminen

Tapahtumien ja tilaisuuksien peruminen on ehkä helpompaa kuin koskaan. Järjestäjät joutuvat miettimään vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  1. Aletaanko suunnittelemaan, koska on niin suuri perumisriski?
  2. Paljonko uskalletaan kutsua porukkaa?
  3. Jos järjestetään, tuleeko kukaan?
  4. Miten varmistetaan tapahtuman turvallisuus?

Paljon kysymyksiä, vähän vastauksia.

Yhteishenki peruttu?

Koronasta johtuva erikoisaika on jatkunut kirjoitushetkellä n. 5kk ja kukaan ei tiedä, milloin tauti nujerretaan. Tauti on joka tapauksessa jo nyt vaikuttanut suomalaisten ajatteluun ja työelämään peruuttamattomasti. Paluuta entiseen normaaliin ei enää ole. Etätyöt ovat tulleet jäädäkseen ja monissa organisaatioissa on huomattu, että paljon asioita voi tehdä etänä. Ja se on pääosin hyvä asia.

Yllättäen monen suunnitelmat sotkenut kevät yhdistettynä kesälomakauteen on kuitenkin johtanut myös siihen, että yhteiset kohtaamiset työpaikoilla ovat jääneet vähiin. Ihmisten tarve tuntea yhteenkuuluvuutta, saada tukea muilta ja tarve tulla kuulluksi ja nähdyksi on helposti jäänyt entistä normaalia vähemmälle. Kymmenittäin kesäjuhlia, kickoffeja, asiakastilaisuuksia ja tyky -päiviä on peruttu ja perutaan, koska korona ja epävarmuus. Näiden kohtaamisten järjestämiselle on kuitenkin ollut alun perin jokin syy ja tavoite. Jos ei ole, niin erittäin hyvä, sillä silloin ne joutaakin perua! Yhteishengen merkitystä ei kuitenkaan ole peruttu. Päinvastoin.

Tekojen aika!

Koska emme voi tietää, kuinka kauan epävarmuus jatkuu, on syytä toimia nyt. Tässä kolme ratkaisua Sportspotilta joilla pääsette takaisin ladulle:

  1. Etä-Tykypäivä

2. Räätälöity virtuaalitapahtuma

3. Comeback

Comeback on joukkueesi 8 viikkoa kestävä, huippuhetkillä ja huipputyypeillä kuorrutettu yhteinen matka, joka huipentuu finaaleihin. Se on vastahyökkäys koronalle ja epävarmuudelle. Comeback viedään läpi, tapahtuipa koronatilanteessa mitä tahansa. Takaamme joukkueellesi yhteisen kokemuksen, tähtipölyä, inspiroivia tarinoita, asennetta ja tutustumista toisiinne. Comebackin jälkeen olette entistä vahvempia kohtaamaan tulevat haasteet ja ilot yhdessä. Jos haluat varmistaa, että sinun joukkueesi ei jää tuijottamaan peräpeiliin vaan lähtee rohkeasti eteenpäin niin tsekkaa www.sportspot.fi/comeback ja/tai laita viestiä.

I`ll be back – will you?

-Teukka

“Kirjoittaja on Sportspotin toimitusjohtaja ja pääosin etätyöläinen, joka ei koronasta huolimatta löytänyt sisäistä remonttireiskaansa vaan pelaa edelleen mielummin pallopelejä kun nikkaroi.”

Lue myös:

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!