Takaisin

Sportspotin puolivuotiskatsaus

Armas aika joutui ja on aika suunnata hetkeksi kesälaitumille. Välillä on hyvä pysähtyä hetkeksi ja katsoa hieman sitä, mitä sitä on tullut puuhailtua. Tässä siis täysin vapaamuotoisia havaintoja Sportspotin näkökulmasta aikaväliltä 1.1. 2023 – 30.6.2023.

Vuosi starttasi viime ajoille tyypilliseen tapaan, jossa ympäristö muuttuu ehkä nopeammin kuin koskaan. Sportspotin osalta olimme sikäli onnellisessa tilanteessa, että parin edellisen vuoden aikana olimme hioneet pääosin etätoteutukset loistavaan tikkiin, ja toisaalta parin vuoden enemmän tai vähemmän lockdownin jälkeen, myös livetapahtumat olivat tulleet takaisin. Yrityksen näkökulmasta muutos on ollut haastava mutta mielenkiintoinen; alkushokin jälkeen onnistuimme hienosti jalostamaan tuotteemme etäympäristössä toimiviksi, ja uskallan väittää että onnistuimme luomaan etämaailmaan täysin poikkeuksellisella vaikuttavuudella varustettuja konsepteja. Suurimmat heilahtelut alkoivat olla tällä erää takanapäin.

Olemme saaneet alkuvuoden aikana toteuttaa useampia hienoja konsepteja, joista monessa toteutukset yhdistelevät etä- ja livetoteutusten parhaita puolia. Solmimme helmikuussa Kouvolan Lakritsin kanssa kehityskumppanuuden, jossa kehitämme maailman parasta Lakritsia valmistavan upean yhteisön kanssa vastuullisuutta ja tapahtumia Kouvolan Lakun uudessa upeassa tehdaskiinteistössä. Tulette kuulemaan hedelmistä tarkemmin syksyn aikana, mutta sen lupaan, että äärimmäisen siistejä juttuja on tulossa. Tämän lisäksi pääsimme toteuttamaan mm. Hyrian kevätpäivää. Tästä pääset lukemaan lisää täältä. Tässä yhteydessä haluan nostaa esiin Hyrian toimitusjohtaja Pekka Vaittisen palautteen, joka todella lämmitti mieltä, ja kuvasti hyvin onnistumista, jossa yhdistimme etä-ja livetoteutusten parhaita puolia: 

Tiesin että meillä Hyrialla on mahtavaa ja heittäytyvää porukkaa, mutta Sportspotin konseptin avulla aukesi uusia ja mielenkiintoisia kulmia porukastamme. Kokonaisuus oli alusta loppuun laadukas ja hienosti rakennettu ja vastasi tavoitteisiimme. Olimme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, vahva suositus!

Pekka Vaittinen, toimitusjohtaja, Hyria

Toiminnallisten ja puhtaasti livenä toteutettavista tapahtumista mieleen jäi Opus Lexille toteuttamamme koriselämys yhdessä Suomi-koriksen kirkkaimpien tähtien kanssa. Tästä pääset lukemaan täältä.

Yksi keskeinen alue jossa olemme operoineet alkuvuonna, ovat erilaiset tarinallistamiset ja pitkälti videoon pohjautuvat konseptit. Käytännön esimerkkinä näistä on yhdessä MetsäGroupin kanssa toteutttamamme Hyviä Tekoja- sisällöt, joissa Juha Perälä ja Minna Kauppi tutustuivat Metsä Groupin kertotehtaaseen mahtavien metsäläisten opastuksessa. Tämän työn hedelmiä löydät esimerkiksi täältä (linkki vie Metsägroupin sivuille).

Yksi keskeinen asia jota on kehitetty ja viety eteenpäin on täysin uudenlainen konsepti nimeltään Remote Team Builder. Kyseessä on palvelu, jonka avulla luomme työkulttuuria, jossa jokainen uskaltaa kertoa ajatuksena, kysyä kysymyksiä ja ideoida vapaasti. Keskitymme kehittämään psykologista turvallisuutta, joka on yksi keskeisimmistä menestykseen vaikuttavista tekijöistä. Remoten parissa olemme ottaneet aimo harppauksia eteenpäin ja tämä on konsepti johon panostamme jatkossa suuresti. Remote Team Builderiin pääset tutustumaan täällä.

Kuten tekstistä käy ilmi, niin monenlaista on vuoden ensimmäisellä puoliskolla tapahtunut. Olemme erittäin luottavaisia siihen, että tästä vuodesta tulee monelta kantilta hyvä. Kiitos koko meidän huipputiimille ja kaikille teille jotka olette olleet tavalla tai toisella matkallamme mukana.  Nyt on aika ottaa vähän happea, mutta elokuussa päästään iskemään valmiimpana kuin koskaan.

Aurinkoa juuri sinulle, nautitaan lomista ja palataan asiaan elokuussa!

P.S. Tavoitat Sportspotin myös kesällä! Voit olla heinäkuussa yhteydessä Severiin (+358505742977) kaikissa asioissa.

Kunnioittaen
Teemu

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!