Takaisin

Yhteinen matka – 3 syytä lähteä tykypäivänä reissuun

Tykypäivän tavoiteena on usein tutustua työkavereihin ja lisätä yhteishenkeä viihdyttävän yhteisen tekemisen parissa. Usein työkavereiden työskentelytavat ja työhön liittyvät vahvuudet ja heikkoudet opitaan ajan kanssa tuntemaan, mutta mitenkäs se ihminen siellä “työminän” takana? Työkavereiden tunteminen on keskeinen vaatimus sille, että tiimeissä syntyy luottamuksellinen ja psykologisesti turvallinen ympäristö tehdä hommia. Tutuille on helpompi puhua. Mitä paremmin tunnette toisenne, sitä helpompaa on luottamuksen ja tiimihengen rakentaminen. Syvempi tutustuminen työkavereihin onnistuu parhaiten tekemällä jotain normaalista arjesta poikkeavaa täysin uudenlaisessa ympäristössä. Mitäs jos lähtisitte tykypäivänä pienelle reissulle? Tässä 3 syytä toteuttaa tykypäivä reissussa.

1. Matkustus itsessään voi olla kokemus

Ei se päämäärä vaan matka. Kaikki joukkueurheilua harrastaneet tietävät fiiliksen, joka niin sanotuissa ”kisabusseissa” on.  Matkan aikana kenelläkään ei ole kiire minnekkään, ja saatte yhteistä aikaa täysin uudenlaisessa (suljetussa) ympäristössä.

Matkan aikana on myös mahdollista järjestää erilaista aktivoivaa ohjelmaa. Jos haluat sanoa kiitokset henkilöstölle, on linja-auto loistava paikka tehdä se. Bussin mikki ja visailu toimii aina. Matkan aikana porukalle voidaan myös antaa erilaisia tehtäviä, kuten kiitosviestin kirjoittaminen kollegalle. Tekemällä matkustuksesta osan tapahtumaa, voit lisätä tapahtuman vaikuttavuutta merkittävästi.

2. Kukaan ei pääse ”karkuun”

Oletko joskus törmännyt tilanteeseen, jossa osa porukasta tulee vain ”piipahtamaan” tapahtumassa ja häipyvät paikalta heti kun mahdollista? Viemällä porukan reissuun saatte enemmän yhteistä aikaa ja mahdollisuuksia tutustumiseen ja yhteisöllisyyden lisäämiseen.

3. Uusi ympäristö jää paremmin mieleen

Haluaisitko, että tykypäivästä jäisi tiimillesi yhteinen muisto, josta puhuttaisiin vielä pitkään? Maisemanvaihto auttaa. Suunnittelemalla  tapahtuman toteutuskohteen ja ohjelman huolella, lisäät todennäköisyyttä saavuttaa tapahtumalle asettamasi tavoitteet. Olisiko siis aika vaihtaa paikkaa ja kokeilla jotain täysin uutta?

Välillä on hyvä katsoa kauemmas jotta näkee lähelle. Miten olisi reissu uniikkiin kohteeseen, kuten pakopeliin Kouvolan Lakritsin tehtaalle  uuden ”Escape Factory” -konseptimme pariin? Suunnitellaan yhdessä tapahtumallenne puitteet, joissa tavoite yhteiselle tekemiselle saavutetaan. Laajentamalla katsontakantaa voitte saada täysin uudenlaista virtaa tykypäiväänne.

Toteuttamalla tykypäivän reissussa, voitkin löytää tykypäivään täysin uusia ulottuvuuksia. Tämä voi tuntua työläältä, mutta meidän avullamme pystytte nauttimaan täysin rinnoin erilaisesta tykypäivästä, jonka avulla asetetut tavoitteet saavutetaan. Laita meille siis viestiä ja jutellaan lisää!

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!