Takaisin

Escape Factory Kouvola

Kun Sportspot ja Kouvolan Lakritsi yhdistävät voimansa, syntyy jotain taianomaista. Olemme yhdessä Kouvolan Lakritsin kanssa rakentaneet lakutehtaan ympäristöön ennennäkemättömän kokemuksen, joka jokaisen tiimin tulisi kokea. Tehtaan ympäristössä pääsette tekemään yhteistyötä mm. kaikkien aikojen pakopelin parissa. Kyseessä ei ole mikään perinteinen Escape Room, vaan uniikki tehtaan ympäristöön suunniteltu Escape Factory. Tässä blogissa kerromme, miksi Kouvola on Suomen uusi tykypäivä pääkaupunki.

Kouvolan Escape Factoryssä tiiminne ei pakene yksittäisestä huoneesta, vaan käytössänne on koko lakutehdas. Pelissä lakutehtaan toiminta on vaarassa, ja tiiminne tehtävänä on ratkaista haasteet jotka uhkaavat tehdasta.  Seikkaillessanne ympäri tehdasta saatte tablettiin erilaisia tehtäviä, jotka teidän tulee ratkaista käyttäen mukaanne annettuja ja ympäristöstä löytyviä tarvikkeita.

Mielenkiintoisten tehtävien parissa pääsette tutustumaan maailman parhaaseen lakutehtaaseen ja sen ympäristöön. Joukkueessa kaikille riittää tekemistä erilaisissa rooleissa ja isommissa porukoissa tiimejä voi olla useampi kisailemassa toisiaan vastaan. Mikäli tiiminne onnistuu ratkaisemaan haasteen, saatte unohtumattoman kokemuksen lisäksi käteen diplomit ja pussillinen maailman parasta lakua.

Muutama sana Kouvolan Lakritsista

Kouvolan Lakritsi on paitsi maailman parhaan lakun valmistaja myös aktiviinen hyväntekijä. Maaliskuussa 2022 tukeakseen Ukrainaa sodan keskellä Kouvolan Lakritsi lahjoitti kokonaisen viikon verkkokauppamyynnin tuotot kokonaisuudessaan Ukrainaan. Yhteensä lahjoituksia Ukrainaan kerättiin huikeat 126 000 €. Tästä huikeasta teosta Kouvolan Lakritsin lakukeisari Timo Nisulalle myönnettiin Ukrainan ortodoksisen kirkon korkea tunnustus. Näin korkeaa tunnustusta ei ole myönnetty edes Yhdysvaltain presidentille.

Vieraillessanne Kouvolan Lakritsin tehtaalla, pääsette kuulemaan lisää yrityksestä ja sen merkittävästä historiasta. Paikalla pääsette myös todennäköisesti tapaamaan itse lakukeisari Timo Nisulan. Nisulan kanssa on myös mahdollista järjestää yleisön suosiossa ollut laku- samppanja tasting.  Tulette yllättymään miten hyvin lakritsi ja samppanja sopivat yhteen.

Ainutlaatuinen kokonaisuus

Yhteisen pakopelin ja Kouvolan Lakritsiin tutustumisen lisäksi saamme rakennettua tehtaan ympäristöön juuri teidän porukallenne räätälöityä ohjelmaa. Luonnollisesti pakettiin kuuluu ruokailu ja virvokkeet tehtaalla. Lakutehtaan miljööstä löytyy sopivat tilat mm. erilaisten valmennusten ja esiintymisien järjestämiseen.

Huono sää ei ole meille riski, sillä ohjelman siirtäminen tehtaan sisätilojen suojiin onnistuu 5 minuutin varoajalla. Matkustus Kouvolaan ei ole kanssamme riesa vaan mahdollisuus. Järjestämme matkan ajalle viihdyttävää ohjelmaa yhdessä urheilun ja viihteen tähtipersooniemme kanssa. Kaikki yksityiskohdat mietitään yhdessä valmiiksi etukäteen, jotta teidän jenginne voi keskittyä olennaiseen eli hyvästä ohjelmasta ja seurasta nauttimiseen!

Tehdään siis yhdessä kaikkien aikojen matka Kouvolaan? Laita meille viestiä täältä, niin jutellaan lisää!

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!