Takaisin

#Spottivalossa: Petteri Kilpinen

Ennen kun ihminen lähti töistä, niin ihminen lähti töistä. Nykyään kun ihminen lähtee töistä, lähtee hän vain työpaikalta. Tämä johtaa usein uupumukseen ja siihen, että energiaa ei riitä töiden ulkopuolisille asioille.

Hatsolo X Sportspot Podcastissa houstina toimii Johannes ”Hatsolo” Hattunen. Podcastissa Hatsolo juttelee muiden Sportspotin huipputyyppien kanssa asioista niiden oikeilla nimillä. Kolmannessa jaksossa vieraana on kirjailija, puhuja, yritys- ja urheilujohtaja Petteri Kilpinen.

Enemmän ei ole enemmän

“Jos ihminen tekee koko ajan enemmän esimerkiksi urheilua tai työntekoa tai mitä tahansa, niin jossain vaiheessa tekemisen teho laskee.” Petteri puhuu podcastissa paljon siitä, että monet ihmiset elävät valheellisessa kierteessä siitä, että enemmän on koko ajan enemmän, vaikka todellisuudessa liialla kuormituksella teho laskee ja tekemisen laatu vähenee.

Hymyilemällä voit muuttaa maailmaa

Podcastissa Petteri puhuu paljon siitä, mistä ihmisen onnistunut päivä koostuu. Todellisuudessa ihminen kasaa onnistuneen päivän monista mikrokohtaamisista, eli esimerkiksi lyhyistä kohtaamisista kadulla, juna-asemalla tai kaupassa. Antamalla toiselle ihmiselle positiivisuutta lyhyen kohtaamisen aikana hymyllä, voit muuttaa maailmaa – tai ainakin tehdä toisen ihmisen päivästä paremman!

Miten Petteri palautuu itse?

Petteri tekee työkseen valmennuksia, joissa hän on tekemisissä monien ihmisten kanssa päivittäin. Kotona odottaa viiden lapsen lapsikatras – eli vauhtia arjesta ei ainakaan puutu. Petteri tunnistaa palautuvansa parhaiten matalatempoisilla juoksulenkeillä luonnossa – lenkin jälkeen Petteri on täynnä energiaa kohtaamaan arjen ilot, haasteet ja mahdollisuudet.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!