PETTERI KILPINEN

Johtamisen asiantuntija, tietokirjailija

Petteri Kilpinen on yritys- ja urheilujohtaja, jolta löytyy vankkaa kokemusta toimitusjohtajana, luennoitsijana ja valmentajana. Tällä hetkellä Kilpinen toimii mm. Lataamo Groupin sekä Sportspot Oy:n hallitusten puheenjohtajana sekä Aavan, Thermidaksen ja Helsingin Jalkapalloklubin hallituksissa. Aiemmin Kilpinen on toiminut myös Nordic Business Forumin hallituksen puheenjohtajana.

Kilpisen määrittänyt omaksi tehtäväkseen tuoda energiaa, inspiroida ja kehittää ihmisiä, jotta he saisivat enemmän irti elämästä ja itsestään. Kilpinen on kirjoittanut kirjat ”Liekeissä! Miten johtaja inspiroi ihmisiä syttymään muutokselle” (2008), ”Inspiroitunut – miten johtaa ja menestyä muuttuvassa työelämässä” (2017) sekä tuoreimpana, yhdessä Antti Hagqvistin kanssa kirjan "Varianssi- Lataa itsesi täyteen energiaa" (2019).

Pitkän ja menestyksekkään yritysuransa lisäksi Kilpinen on valmentanut tuhansittain yritysjohtajia, esimiehiä ja huippu-urheilijoita sekä Suomessa että kansainvälisellä kentällä – aina Suomen mestareista olympiavoittajiin saakka.

Puhujana Kilpinen on poikkeuksellisen eloisa esiintyjä, joka lataa sekä perusteellisia malleja muutokseen että käytännön askeleita muutoksen toteuttamiseen. Kilpinen ei jätä ketään kylmäksi ja jokainen saa eväspussiinsa asioita, joita voi mutustella omassa arjessa.

PYYDÄ TARJOUS

Varaa paikkasi ilmaiseen webinaariin!

Torstai 30.9. klo 8.00 - 9.00

Varaa paikkasi tästä!

Ulos Poteroista! webinaarissa opit miten porukka tuodaan jälleen mentaalisesti yhteen ja rikotaan korona-aikana syntyneet etä-työ poterot. Saat vinkkejä miten energisoida teidän porukkaa ja pääset osaksi tapahtumakokonaisuutta, josta saat varmasti intoa ja energiaa omaan päivääsi. Luvassa on myös hauskoja livekokemuksia, mm. Kaj Kunnaksen Musavisa suorana! Ilmoittaudu nyt mukaan ja varmista paikkasi webinaarissa!

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi idoita ja inpiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!