Takaisin

Sportspot ja Kisakallio löysivät toisensa – Tässä yhteistyössä asiakas voittaa!

Sportspot ja Kisakallio löivät hynttyyt yhteen! Palapeli loksahti kohdilleen, kun mietimme miten voimme entistä paremmin ratkaista yritysmaailman haasteita sporttipersoonien välityksellä. Sportspot tuottaa tapahtumiin unohtumattomia elämyksiä huippupersoonien välityksellä ja Kisakallio tarjoaa upeat puitteet liikkumiseen ja Villat kokous- ja virkistyskäyttöön. Lähdemme liikkeelle kolmella tehopäivällä. Päivien avulla saat aitoa lisäarvoa liiketoimintaasi. Tämän blogin alaosasta löydät tarkempia tietoja vaihtoehdoista, hinnoista ja sisällöstä sekä varausohjeet.

Kisakallion myyntijohtaja Lauri Ikävalko kuvailee yhteistyötä seuraavasti:

– Sportspotin ja Kisakallion yhteistyössä yhdistyvät loistavat puitteet ja timanttinen ohjelma. Puitteet ovat nykyaikaiset ja viihtyisät, mutta ympäristö on rauhallinen ja sporttiaktiviteetit löytyvät läheltä. Kun loistaviin puitteisiin yhdistetään maan parhaat ammattilaiset vetämään huikeaa ohjelmaa, on kasassa paketti, johon kannattaa tutustua. Hienoa tässä on se, että pääsemme mukaan jakamaan urheilupersoonien osaamista ja tarinoita yrityselämän hyötykäyttöön. Olemmekin innossamme yhteistyöstä, jossa kaikki voittavat!

Kolme erilaista päivää

Johtajuuden tehopäivässä tarjotaan uutta näkökulmaa itsesi ja työyhteisön johtamiseen huippupersooniemme opastuksella. Tavoitteena on, että päivän päätteeksi olette saaneet uutta näkökulmaa johtamiseen, jotta voitte olla entistä parempia. Yhdessä.

Motivaation ja liikunnan tehopäivässä keskitytään löytämään uutta intoa työhön, liikkumiseen, innostumiseen ja innostamiseen. Päivä sisältää sekä puhetta että liikettä huippuammattilaisten ohjauksessa ja päivästä saat mukaasi huippusuorittajan käytännön vinkit seuraavalle tasolle pääsemiseen.

Työssä jaksamisen ja hyvinvoinnin tehopäivässä keskitytään tasapainoon ja siihen, että saadaan tiimin suorituskyky uudelle tasolle. Päivässä teemoina voivat olla esimerkiksi ravinto, töissä jaksaminen, palautuminen ja yleinen hyvinvointi. Tavoitteena on jaksaa paremmin niin töissä kuin vapaallakin.

Kaikkiin päiviin sisältyy ruokailut (aamiainen ja lounas, illallinen lisämaksusta), mahdollisuus porukkanne sisäiselle palaveeraamiselle, huippuammattilaisten luento, mahdollisuus liikkua huippujen opastuksella ja tietenkin saunominen.

Teemu Harinen Sportspotista kommentoi yhteistyöstä seuraavasti:

Olemme erittäin innoissamme tästä yhteistyöstä. Kisakallio on meille luonteva kumppani ja tuomme jatkossakin saatavillenne tämän kaltaisia paketoituja palveluita. Tämä on ensimmäinen askel siihen, että pystymme jatkossa palvelemaan erityisesti yrityselämän tarpeita entistäkin paremmin.

Tehdään yhdessä vuodesta 2018 entistä liikuttavampi, aktiivisempi ja motivoivampi!

Sportspot- Kisakallio esite

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!