KIM NYSTRöM

Euroopan kovakuntoisin keski-ikäinen

Kim ”Nysä” Nyström on valmentaja, CrossFit- mitalisti, vuorikiipeilijä ja maailmanmatkaaja.
Hänen saavutuksiinsa kuuluu mm. maailman korkein benji-hyppy, maastotriathlonin SM-pronssi, pari täyspitkää Teräsmies kisaa, useita mitaleja Crossfit Masters kisoista. Kim on myös tunnettu vuorikiipeilijänä. Vuonna 2017 hän oli ainoa suomalainen, joka taivalsi yli 8000m korkean vuoren huipulle.

Kim on harrastanut vuosien ajan jongleerausta ja pystyy edelleen pitämään 7 palloa ilmassa samaan aikaan. Hän on työskennellyt neljällä eri mantereella ja vuorikiipeily on vienyt hänet viidelle. Kim toimii Crossfit-yrittäjänä ja valmentajana Espoon Kivenlahdessa. Hän on voittanut 7 kultamitalia peräkkäin viimeisen vuoden aikana, joista neljä ulkomailta Euroopan tasoisista CrossFit-kisoista (Kypros 10/18, Kreikka 04/19, Italia 05/19 ja Ranska 06/19).

Viihdyttävänä ja kokeneena esiintyjänä Kim on parhaimmillaan puhuessaan mm. motivaatiosta, riskeistä ja tavoitteiden asettamisesta ja saavuttamisesta. Kim hyödyntää luennoissaan voimakkaasti omia kokemuksiaan ja esitystä siivittävät upeat kuvat matkan varrelta. Tavoitteena Kimin puheissa on se, että kuulijat saavat niistä ajatuksia ja työkaluja, joita he voivat hyödyntää omassa jokapäiväisessä elämässään. Hän pystyy vetämään esityksensä sujuvasti suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi. Puhumisen lisäksi Kim pystyy räätälöimään porukallenne seikkailuntäyteisen virkistys- / tyhypäivän. Ohjelmana päivissä voi olla mitä tahansa vaeltamisesta tai joogasta painonnostoon, köysilaskeutumiseen ja crossfittiin.

Kim onkin elävä esimerkki siitä, että edes keski-ikäisenä toimistotyöläisenä sinun ei tarvitse vaipua harmauteen, vaan vaihtoehtona on alkaa toteuttamaan unelmiaan aloittaen esimerkiksi fyysisen kunnon kasvattamisesta.

Kimin ajattelua kuvaa hienosti hänen mottonsa, joka kuuluu; "Olet mitä teet, et mitä ajattelet!"

PYYDÄ TARJOUS