EEVI BENGS

Laser Runin maailmanmestari, 6x 5-ottelun Suomenmestari

Eevi Bengs on nykyaikainen viisiottelija (pentathlon), kuusinkertainen Suomen mestari, viisinkertainen Pohjoismaiden mestari sekä Laser Run -ampumajuoksun maailmanmestari vuodelta 2017. Monilahjakkuus Bengs yhdistää sujuvasti vaativan urheilu-uran ja opiskelun Helsingin yliopistossa.

Bengs tulee todellisesti urheiluperheestä: hän yksi identtisistä kolmosista, joista jokainen on kilpaillut euroopanmestaruustasolla. Avoin, positiivinen ja kaksikielinen Bengs luontainen esiintyjä, joka pystyy puhumaan äidinkieliensä (ruotsi ja suomi) lisäksi sujuvasti englantia ja hallitsee myös espanjan alkeet. Aihealueiksi Bengsin puhetilaisuuksissa ja luennoissa sopii vuorovaikutustaidot, ajankäyttö ja priorisointi, motivaation ylläpito, jaksaminen, valmistautuminen, vaikeuksien voittaminen, fokusointi ja epävarmuuden sieto.

Nykyaikainen viisiottelu koostuu vapaauinnista, kalpamiekkailusta, esteratsastuksesta ja ammunnan ja maastojuoksun yhdistelmästä ampumajuoksusta (Laser Run). Eevin kanssa on mahdollista järjestää Laser Run -ampumajuoksun, kalpamiekkailun ja ratsastuksen kokeiluja sekä kilpailutapahtumia. Tässä siis loistava vaihtoehto esimerkiksi yrityksen virkistyspäivään, unohtumattomaan asiakastilaisuuteen tai vaikkapa kaveriporukan kisailupäivään!

PYYDÄ TARJOUS