ETÄ-TYKYPÄIVÄ

Etä-tykypäivä, miten se toimii käytännössä?

Etä-tykypäivän tavoite on luoda yhteishenkeä tilanteessa, jossa tiimien jäsenet eivät voi syystä tai toisesta olla samassa tilassa keskenään. Etä-tykypäivässä yhdistyy liikunnallinen leikittely, improvisointi, kilpaileminen ja yhteinen katselukokemus – ruokaa ja juomaa unohtamatta! Etä-tykypäivä koostuu kahdesta osasta:

 

TOIMINTAPÄIVÄ

Toimintapäivässä osallistujat saavat liikuntaan ja muihin aktiviteetteihin liittyviä tehtäviä. Jokainen organisaation jäsen saa toimintapäivänä älypuhelimeensa video-ohjeet, jossa kerrotaan ”liikuntatehtävän” sisältö. Se voi olla esimerkiksi Amin Asikaisen nyrkkeilykoulu, jossa ensin tehdään kevyt varjonyrkkeilyharjoitus, jonka jälkeen osallistuja videoi omalla älypuhelimellaan oman suorituksensa. 

Mutta videoitava suoritus ei ole vain mikä tahansa suoritus. Tehtävä voi olla esimerkiksi mielikuvitusottelu Mike Tysonia vastaan, joka loppuu Tysonin tyrmäämiseen. Tietenkin samaan aikaan itse selostettuna (tässä vain yksi esimerkki, käsikirjoitustiimiltämme eivät ideat lopu kesken ja myös asiakkaat saavat ideoida kanssamme).  

Kun osallistuja on kuvannut toimintapäivän suoritukset, hän lähettää videot Sportspotin tiimille, joka vastaa kaikkien videoiden leikkaamisesta ja liimaamisesta. 

Osallistujat saavat vähintään kaksi tehtävää ja ne suunnitellaan asiakkaan halujen ja tavoitteiden mukaan. Sportpotin listoilta löytyy toista sataa mielenkiintoista persoonaa, joita voidaan hyödyntää haasteissa. Kaikki sisällöt suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja kaikki osallistujat saavat osallistua juuri sen verran, mikä hyvältä tuntuu!

 

Toinen osa: LIVE-TYKYSHOW

Live-tykyshow pidetään viikon päästä toimintapäivästä ja videoiden kuvaamisesta. Show koostuu osallistujien kuvaamista videoista sekä muista valituista ohjelmanumeroista, kuten Kai Kunnaksen urheilutietovisasta, jossa tiimin jäsenet pääsevät mittaamaan omaa tietämystään Mestari-Kunnaksen tiukkojen kysymysten ääressä. 

Show-iltana osallistujat kokoontuvat omien tietokoneidensa ääreen katsomaan, mitä kaikkea oman tiimin jäsenet ovatkaan saaneet aikaan. Shown aikana esitetään kaikkien parhaat palat toimintapäivän tuotoksista ja Sportspot antaa illalle naurutakuun. Show-iltaan voidaan sisällyttää myös informatiivisia osuuksia, kuten Adeptuksen tunneäly-koulutusta tai muita viihteellisempiä esityksiä asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Eikä tässä vielä kaikki…

Halutessasi Sportspot toimittaa osallistujille tyky-show ”sissipakkauksen” kotiosoitteisiin. Pakkaus sisältää tyky-show illan aterian, jälkiruoan ja ruokajuomat. Pakkaus kruunaa porukan yhteisen kokemuksen - etänä lähellä toisiaan!

 

Mitä käytännön toteutus edellyttää?

Älypuhelimen, jossa videokamera, internet-yhteys ja heittäytymistä!

Toimintapäivänä noin kaksi tuntia, liikkumista, improvisointia ja tehtävien kuvaamista.

Live-tykyshow-iltana noin kaksi tuntia kotisohvalla istumista ja tyky-shown katsomista – ja nauramista.

Soita tai varaa aika

Soita meille: +358 50 492 2944 tai ole yhteydessä.

Soita numeroon +358 50 492 2944 tai laita viestiä alta, niin tehdään teillekin timanttinen etätykypäivä!