Takaisin

Urheilu – Sanatonta viestintää parhaimmillaan

Tämä artikkeli kertoo urheilusta, ja artikkelin kirjoittajana toimii Sportspotin kuopus, myyntiedustaja Jimi.

”Palataan ajassa taaksepäin vuoteen 2017, kun olin perheeni kanssa lomamatkalla Intiassa. Jossain vaiheessa päivää minulla ja veljelläni tuli tylsää, joten ostimme lähimmästä basaarista jalkapallon ja menimme kikkailemaan kahdestaan Intian valtameren välittömään läheisyyteen. Olimme sillä hetkellä oman elämämme messejä ja ronaldoja, kunnes huomasimme, että pystysyöttökuviostamme syntyi aito syöttörinki, johon liittyivät paikalliset ronaldinhot ja maradonat. Löysin itseni tilanteesta, jossa olimme yhdistäneet Suomen ja Intian kansalaiset pelkällä jalkapallolla, jonka ostimme muutama minuutti takaperin. Kaikilla oli hymy kuin Hangon keksillä, jokainen heitti omaa bravuuriaan pallon kanssa ja kaikki kannustivat toisiaan. Yhteinen kokemus yhdisti meitä ujoja suomalaisia turisteja ja intialaisia rantapoikia. Loppuun otettiin tietysti selfiet yhdessä ja heitettiin yläfemmat koko porukalla!”

Sitten palataan tähän päivään. Nyt huomaan, että teen työkseni täysin samaa Sportspotilla. Jos voimme yhdistää yhteiskuntia toisiinsa urheilun avulla, miksei tätä voitaisi tehdä myös huipputason yrityksissä. Tavoitteena on luoda työyhteisöille tai asiakassuhteille lujempaa sidettä yhteisten kokemusten kautta, joka tapahtuu urheiluoppien, tarinoiden ja osaamisen avulla. Väitän, että pystyt paremmin hakea jutun juurta yrityksenne toimitusjohtajan kanssa, kun olet syöttänyt hänelle unelmapassin firman jalkapallomatsissa Mikael Forssellin valmennettavana. Tai sitten pystyt asiakkaan kanssa murtamaan jään helpommin, kun olet ollut hänen kanssaan suunnistamassa Minna Kaupin ohjauksessa Nuuksion metsässä pois kaikesta hälinästä. Tapoja on monia, mutta tavoite on aina sama: Tuoda urheilusta opittuja asioita ratkaisemaan työelämän haasteita.

Me tuomme konseptit, alan huippuosaajat ohjaamaan sekä tarvittavan toimintaympäristön tälle toiminnalle. Ei muuta kuin lapa jäähän, aloituspallo ilmaan tai kongi soimaan ja ruvetaan hommiin!

Mikäli teillä on tulossa yrityksen tyhy- tai virkistyspäivä, tapahtuma, asiakastilaisuus, tai muu vastaava – niin ole ihmeessä yhteydessä! Me Sportspotilla järjestämme teidän päivän alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella, tai tuomme parhaat innostajat tapahtumaanne. Psst. Voit jutella myös mun nimeä kantavalle chatbotille tuossa alla. 😉

Huipulle pääsevät vain harvat. Urallaan menestyneet urheilupersoonat ovat kiinnostavia poikkeusyksilöitä, esikuvia ja vaikuttajia, joiden mielipiteet kiinnostavat suurta yleisöä. Löydät palvelustamme kaikkein tunnetuimmat kasvot herättämään ihmisten mielenkiinnon tuotettasi tai brändiäsi kohtaan. Tai ehkä haluatkin tuotteellesi aivan tuoreet kasvot, joiden menestystarinan yhdistäminen tuotteeseesi tai brändiisi voi avata aivan uusia mahdollisuuksia viestisi eteenpäin viemiseen?

Urheilullisin terveisin,
Jimi

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!