Takaisin

Tarina pokaalin takaa

Joukkue, uteliaisuus, rohkeus ja energia – Niistä on Sportspot tehty

On tullut aika päivittää Sportspotin visuaalista ilmettä. Näkyvin muutos on se, että myös logomme uudistuu.

Logon uudistaminen toteutettiin kilpailuna ja saimme siitä lukuisia loistavia ehdotuksia. Valittuun logoon rakastuimme kuitenkin ensisilmäyksellä. Taustalla uudistuksessamme oli se, että haluamme myös visuaalisesti mennä jatkuvasti eteenpäin ja viestiä arvojamme entistä paremmin. Tässä vähän tarinaa siitä, miten päädyimme lopulta hyvin yksimielisesti nyt yllä näkyvään logoon.

Lähdimme logon teossa ajatuksesta, että logon tulee ilmentää sitä mitä me olemme. Perustamme kaiken toimintamme joukkueajatteluun: onnistumme joukkueena, tunnistamme omat roolimme ja kannustamme toisiamme aina parempiin suorituksiin. Joukkuetta logossamme kuvaa jalusta, joka pitää koko pakettia kasassa. Kivijalka.

Uteliaisuutta kuvaa logosta löytyvät viittaukset kysymysmerkkiin; parhaaseen lopputulokseen päästäksemme kysymme aina ennemmin yhden kysymyksen liikaa, kuin liian vähän.

Uskallamme rohkeasti ajatella isosti ja tavoittelemme aina pokaalia. Tämä tarkoittaa parasta mahdollista lopputulosta yhdessä persooniemme ja asiakkaidemme kanssa. Siivet kuvastavat energiaa ja jatkuvaa kehittymistä. Olemme ketteriä ja jatkuvasti parempia. Emme jää paikallemme. Jälkeemme jää energinen ja innostunut olo ja hoidamme hommat tyylikkäästi.

Näitä asioita logomme ilmentää.

Omasta ja äitiemme mielestä onnistuimme hyvin.
Mitenkäs sinun mielestäsi? Mitä ajatuksia logo sinussa herättää?

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!