Takaisin

Taivas varjele mitä sieltä tulee? 2018.

Vuosi 2017 alkaa olla paketissa ja on aika vetää yhteen se, mitä vuodesta jäi käteen ja minne päin tästä mennään. Aluksi suuri kiitos Sinulle siitä, että olet ollut mukana matkallamme. Avasimme palvelumme 29.9.2017 täynnä jännitystä ja intoa. Vaikka olimme vakuuttuneita siitä, että konsepti on tikissä ja meillä on käsillämme jotain ainutlaatuista ja mahtavaa, emme voineet varmasti tietää minkälaisen vastaanoton saamme. Vastaanotto oli kuitenkin kaikilla mittareilla mitattuna menestyksekäs.

Saimme sivustollemme kävijöitä, herätimme kiinnostusta mediassa, pääsimme suunnittelemaan huipputapahtumia ja välittämään urheilun rautaisia ammattilaisia. Tuosta eteenpäin on kehitetty palvelua, hiottu sivustoa ja oltu yhteydessä niin mahtaviin urheilupersooniin kuin potentiaalisiin asiakkaisiinkin. Jo nyt voimme sanoa, että olemme onnistuneet tekemään jotain, jolle todella oli tarvetta. Olemme onnistuneet välittämään persooniemme avulla tarinoita ja elämyksiä, jotka ovat parantaneet osallistujien elämänlaatua. Yleisin kommentti johon olemme törmänneet esitellessämme ideaa, on ollut se, että ”mekin ollaan mietitty tuollaista”. Tämän lauseen tulkitsemiseen on useita vaihtoehtoja, mutta meidän tulkinta on se, että aika oli kypsä tämän ajatuksen realisoimiseksi. Tästä on enemmän kuin hyvä jatkaa!

Urheilun ollessa äärimmäisen suorittamisen laboratorio, muodostuu sen parissa toimiville ihmisille poikkeuksellisen vahvoja näkemyksiä, kokemuksia ja osaamista joista ”normaalissa” elämässä on hyödynnettävissä erittäin paljon enemmän potentiaalia kuin mitä siitä on tähän mennessä hyödynnetty. Onnistuimme vuoden 2017 kolmen viimeisen kuukauden aikana lähes kolminkertaistamaan persoonien määrän ja tahti sen suhteen ei ole ihan heti hiipumassa. Tulemme kuitenkin jatkossakin pitämään huolta siitä, että jokainen palveluumme tuleva uusi urheilupersoona on mielenkiintoinen ja tuo aidosti lisää arvoa Sinun käyttöösi.

Tämän takia vuosi 2018 tulee olemaan äärimmäisen mielenkiintoinen. Jo nyt tiedämme, että tulemme jatkamaan huippupersoonien julkaisua rivakalla tahdilla. Jo alkuvuodelle on suunnitelmissa sekä julkaista uusia persoonia että avata hieman enemmän tarjontaamme, persooniemme taustoja ja ennen kaikkea saada hommaa isommin ihmisten tietoon. Palvelua kehitetään jatkuvasti palautteen ja visioidemme mukaisesti. Resurssimme ovat hyvin rajalliset ja kaikki näkyvyys on ansaittava kovalla työllä. Jos haluat viedä viestiämme eteenpäin, hyvänä muistisääntönä toimii se, että liikaa ei voi tykätä, jakaa tai puhua.

Parhaat palautteemme olemme saaneet tapahtumista, joihin olemme päässeet järjestämään ohjelmaa. Eli kun ensi kerran olet suunnittelemassa tai mietit mitä ohjelmaksi tapahtumaasi, käytä kaksi minuuttia sivuillamme tai ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä, kuinka me voisimme auttaa nostamaan tapahtumasi uudelle tasolle. Me kaikki ollaan oltu ihan riittävästi ”ihan kivoissa” tapahtumissa ja uskallamme väittää, että meidän avullamme mahdollisuutesi onnistua unohtumattoman tapahtuman järjestämisessä kasvavat merkittävästi ja osallistujille jää käteen muutakin kuin suoritusmerkintä. Tästä pääset selaamaan urheilupersooniamme ja tästä löydät tiedot joiden avulla saat meihin yhteyden.

Tehdään siis yhdessä vuodesta 2018 entistäkin parempi ja mieleenpainuvampi. Muistakaa pitää huolta toisistanne, kannustakaa, kehittykää, hymyilkää ja nauttikaa elämästä!

Rentouttavaa loppuvuotta ja loistavaa ja menestyksekästä vuotta 2018 koko Sportspot- tiimin puolesta toivottaen

Teemu ja Juho

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!