Takaisin

#Spottivalossa: Minna Tervamäki

Mä olen kerran ollut Minnan kanssa samalla keikalla. Keikan jälkeen meillä oli mahdollisuus istua hetkeksi alas ja jutella. Tuon lyhyen ajatustenvaihdon jälkeen syntyi välittömästi fiilis, että on yksinkertaisesti pakko nauhoittaa podcast yhdessä. Tässähän se sitten onkin. Paina PLAY ja ota selvää, mitä loistokkaan uran Suomen Kansallisbaletissa tehneellä tähtitanssijalla on sanottavana mm. seuraavista aiheista:

1. Miten päästä eroon ummettavasta tekemisestä?
2. Miksi itsensä tunteminen on merkityksellistä ja miten se kannattaa ottaa huomioon treenatessa sekä työelämässä?
3. Miksi tiukasti asetetut rutiinit eivät toimi Minnalle?

Hatsolo X Sportspot Podcastissa houstina toimii Johannes ”Hatsolo” Hattunen. Podcastissa Hatsolo juttelee muiden Sportspotin huipputyyppien kanssa asioista niiden oikeilla nimillä.

Tee vähemmän, ansaitse enemmän

“Se yks tyyppi tekee hullun lailla.” Minna puhuu podcastissa, että mitä jos tekisikin töitä viisaasti? Monissa tilanteissa, sekä työssä että vapaa-ajalla, viisaammin tehty työ on myös laadukkaampaa työtä. Hän sanookin osuvasti, että ei itse haluaisi esimerkiksi kirurgia, joka on tehnyt viisi täyttä yötä töitä putkeen.

Palautuminen on kaikki kaikessa

Minna puhuu jaksossa paljon siitä, että on ennen suorittanut elämää – hän onkin ehkä pelännyt, että jos jää kotiin, niin mitä menettää kun maailma ulkona “tapahtuu”? Nykyään hän kuitenkin osaa ottaa rennommin. Hyvänä esimerkkinä hän nostaakin, että jos jalka on paketissa, niin myös muu kroppa tarvitsee lepoa ja palautumisaikaa.

“Sä oot tasan yhtä hyvä kuin sun edellinen näytös”

Minna kertoo, että vaikka olisi onnistunut täydellisesti aiemmissa rooleissa, silti uran aikana pitää joka kerta koe-esiintymisten yhteydessä skarpata. Jokaiseen rooliin hakee monta tanssijaa, ja koetilanteessa merkitsee vain ja ainoastaan se hetki – kuka näyttää osaamisensa ja intohimonsa juuri tähän rooliin parhaalla tavalla.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!