Takaisin

#Spottivalossa: Minna Kauppi

Neljännessä podcastissa vieraana on suunnistuksen yhdeksänkertainen maailmanmestari Minna Kauppi. Hän tietää miten voitetaan, sekä miten pidetään ilo ja sydän mukana urheilussa. Opi myös mitä ajatuksia Minnalla on äitiydestä, perheestä ja luonnossa liikkumisesta.

Hatsolo X Sportspot Podcastissa houstina toimii Johannes ”Hatsolo” Hattunen. Podcastissa Hatsolo juttelee muiden Sportspotin huipputyyppien kanssa asioista niiden oikeilla nimillä.

Äitiys täytti sydämen ja mielen

Minna puhuu podcastissa äitiydestä ja perhe-elämästä innostavasti. Hän sanoo lapsen aikataulun menevän omien aikataulujen edelle. “En halua vanhana miettiä, että olisinpa ollut enemmän kotona.” Minna sanookin tekevänsä päätökset aina sydämellä, ja hän satsaa tärkeisiin asioihin viipymättä.

Suunnistuksen lajikulttuuri on lempeä

Podcastissa Johannes ja Minna pureutuvat myös suunnistuksen laji- ja treenikulttuuriin. Minna kertoo pitävänsä suunnistuksen lajikulttuuria lempeämpänä kuin monien muiden lajien – onhan suunnistuskisoissa omat sarjansa jopa 90-vuotiaille. Lempeys ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö kilpailijat itkisi epäonnistuessaan ja riemuitsisi voiton koittaessa.

Löydä omat unelmasi

Minna puhuu, että hänellä ei ole koskaan ollut valmentajaa eikä orjallista treenisuunnitelmaa. Hän puhuu podcastissa, että se on tuonut omanlaista vapautta suorituksiin, ja tämä on myös omalta osaltaan taannut loistavat suoritukset. “Peesaamalla muita ei pääse ohi.”

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!