Takaisin

#Spottivalossa: Brädi

Tällä kertaa vieraaksi mikin ääreen astelee suomalaisen hip hopin faija Brädi. Vaikka Brädi onkin ollut suomiräpin etulinjassa raivaamassa tietä tuleville sukupolville, hän ei kuitenkaan koe olevansa puhdasta heittäytyjä tyyppiä. Podcastin aikana pohdimme kulttuurin luomisen ainesosia, yrittäjyyttä sekä miten sovitetaan yhteen taide ja liiketoiminta.

Hatsolo X Sportspot Podcastissa houstina toimii Johannes ”Hatsolo” Hattunen. Podcastissa Hatsolo juttelee muiden Sportspotin huipputyyppien kanssa asioista niiden oikeilla nimillä.

Uuden asian äärellä

Podcastissa Brädi puhuu heti alkuun uuden asian äärellä olemisesta – arkea ekaluokkalaisen kanssa. Hän sanoo, että on aiemmin ollut todella laskelmoiva, mutta viime vuosina kertoo oppineensa enemmän elämään hetkessä, eikä liikaa punnitsemaan päätöksiä. Brädi kuulostaakin levolliselta kertoessaan itsetutkiskelun tuottaneen haluttua tulosta.

“Taiteilijoitahan tässä ollaan”

Brädi puhuu pitkän pätkän podcastissa taiteilijana olemisesta. Vaikka hänellä on pitkän uran myötä vakiintunut fanikunta ja vuosia alla, kokee hän silti paineita jokaisen julkaisun yhteydessä. Brädi puhuukin podcastissa siitä, että millaisia paineita nuoremmat taiteilijat kokevat. “Pahimmassa tapauksessa ensimmäinen julkaisu on iso hitti, ja loppu-ura sitten yritetään ylittää tuota julkaisua – siinä välttämättä onnistumatta.”

Tekemisen kulttuuri vaikuttaa

Mies kertoo, että hänet tunnetaan Suomen musakentällä kaikkien kaverina – ja “kulttuurisetänä”. Brädi kertookin, että hiphop-kulttuuri on määrittänyt hänen uransa ja jopa koko elämän. Hän puhuukin kulttuurin merkityksestä myös työpaikoilla. “Jos yrityksessä ei ole minkäänlaista tekemisen kulttuuria, niin tuskin kyseinen yritys kovinkaan pitkälle lentää.”

Annamme viestillesi kasvot

Tilaa uutiskirje

Saat sähköpostiisi kuukausittaisen katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia ja saat viestiä maksimissaan kerran kuukaudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *