Takaisin

#Spottivalossa: Annina Rajahuhta

”En halunnut jäädä pelkäämään tulevaa, vaan lähteä rohkeasti tavoittelemaan unelmiani sairastumisestani huolimatta”.

Hatsolo X Sportspot Podcastissa houstina toimii Johannes ”Hatsolo” Hattunen. Podcastissa Hatsolo juttelee muiden Sportspotin huipputyyppien kanssa asioista niiden oikeilla nimillä. Toisessa jaksossa vieraana MS-taudin selättänyt ja maailman huipulle palannut Naisleijona Annina Rajahuhta.

Annina tavoitti unelmansa sairastumisesta huolimatta

Podcastissa Annina kertoo törmänneensä vuonna 2014 pelissä tolppaan – ehkä joku hänet tämän jälkeen vielä maalin edessä törppäsi. Muutaman päivän jälkeen selvisi, että Anninalla sairastaa MS-tautia.

Annina mainitsee sairastumisen yhdeksi uransa ja elämänsä käännekohdista – hänen tuli määritellä itsensä myös muun kuin urheilun kautta. Sairastumisen jälkeen Annina kuitenkin päätti, että hän pääsee vielä takaisin huipulle – ja sinne pääsikin! Podcastissa hän mainitsee myös, että jäähallista ja pelaamisesta on tullut hänelle myös eräänlainen pakopaikka.

Ilo mukana pelatessa – treeneissä saa olla hauskaa!

“Nuorena aloitetaan pelaamaan siksi, että se on hauskaa. Myöhemmin hauskuus muuttuu kuitenkin mailan puristamiseen ja entistä totisempaan meininkiin.” Nykypäivänä hän pitää ilon mukana niin pelatessa ja valmentaessa. Annina pysyy onnellisena ja energisenä ihan perinteisten asioiden avulla, ajattelemalla kuinka onnellisessa asemassa hän on, kun saa toteuttaa nuoruutensa unelmaa ja vielä auttaa muita matkan varrella!

Jääkiekkoammattilainen pysäyttävällä tarinalla

Tänään Annina pelaa edelleen jääkiekkoa ammatikseen Kiekko-Espoo Naisissa, ja valmistautuu neljänsiin olympialaisiinsa vuonna 2022 Pekingissä. Rajahuhta jos joku tietää mitä on taistelu ja miten haasteista selvitään. Rajahuhdan asenteesta ja teemoista kertoo hyvin yksi hänen perusajatuksestaan, joka kuuluu “Maailma on rajaton, jos sinä olet.” Mikäli haluat tilata Annina teidän tilaisuuteenne tai tapahtumaanne, niin tutustu profiiliin ja ota meihin yhteyttä!

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!