Takaisin

Pöljä päivä! Jani Piipari Sportspotin veneeseen.

Agenteillemme on jälleen sattunut pöljä päivä. Joukkoomme on liittynyt yksi kaikkien aikojen kovimmista Kotkan Pojista, myynnin ja valmentamisen rautainen ammattilainen. Hyvät naiset ja herrat, Jani Piipari!

Jani on hankkinut kannuksensa mm. toimiessaan RainMakerilla myyntijohtajana, konseptijohtajana ja partnerina. Janin rauhallinen olemus ja rautainen ammattitaito olivat yhdistelmä, jota emme vaan voineet vastustaa. Kun tajusimme, että voimme saada Janin jakamaan näitä ominaisuuksiaan teidän (ja meidän) käyttöönne, emme voineet jättää tilaisuutta käyttämättä.

”Minulla oli jo asiakkaana erittäin hyvä kokemus Sportspotin tavasta toimia. Tuon joukkueeseen kokemusta, vauhtia ja ehkä jopa vaarallisia tilanteita. Aloitettuani keskustelut liittymisestä jengiin, tunsin heti olevani kuin kotona. Sportspotissa yhdistyi loistava meininki ja kaksi intohimoani, urheilu ja asiakas. Tulemme tekemään isoja asioita yhdessä.”

Jani Piipari

General Manager Teemu Harinen on onnesta ymmyrkäisenä:

”Janin aiemmat näytöt, jatkuva halu kehittyä ja oppia uutta ovat jotain mitä harvoin näkee. Olimme Juhon ja muun tiimin kanssa sitä mieltä, että tämä kala täytyy saada veneeseen. Kyseessä on todellinen ammattilainen. Tämä on suuri askel eteenpäin koko joukkueellemme. Janin ympärille pystymme rakentamaan todella kovan asiakastyön ykkösnyrkin, jollaista ei näissä liigoissa ole ennen nähty.”

Teemu Harinen

Jani tulee toimimaan Sportspotissa Myyntijohtajana, vastuualueenaan asiakkuuksien ja myynnin kehittäminen. Lisäksi Janista tulee Sportspotin osakas.

Janin tavoitat Töölön toimistoltamme (Töölönkatu 50D) tai teknisistä atk/ mobiililaitteista. Näiden tiedot alla.

Jani Piipari
jani@sportspot.fi
044 055 8866

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!