Takaisin

Myyntitykki Mixu Parikka Sportspotin kesävahvistukseksi

Sportspot sai tälle kesälle huippuvahvistuksen, kun joukkoomme liittyi myynnin huippulupaus Mikael Parikka. Nuoresta iästään huolimatta “Mixulla” on ehtinyt kertyä kokemusta myynnistä jo kiitettävä määrä, sillä ensimmäiset kokemukset on kartutettu jo 3-vuotiaana vanhempia seuratessa. Myyntityön hän aloitti jo 12-vuotiaana kerätessään rahaa urheiluseuran matkakassaan. Sen jälkeen Mixu on kerennyt tehdä puhelinmyyntiä mm. Dellille ja Huaweille, joille hänen tuomat liidit ovat poikineet suuria kauppoja.

Sportspotiin Mixu sai ensikosketuksen viime syksynä, kun hän saapui vahvistukseksi myyntiin Black Week -sesongin ajaksi osana TET harjoittelua. Tuolloin Mixulle jäi positiivisesti mieleen hyvä työilmapiiri ja mukavat keskustelut asiakkaiden kanssa. Mies jätti myös koko Sportspotin tiimiin sellaisen vaikutuksen, että yhteistyön jatkuminen tulevaisuudessa oli selvää.

Kesästä Sportspotin kanssa Mixu odottaa uusia kontakteja ja mukavia työpäiviä asiakastyön parissa. Katso alta Mixun tervehdys ja ajatuksia kesätyön aloittamisesta meillä:

Mixun saat kiinni linkkarin lisäksi näistä yhteystiedosta:

Mikael Parikka
[email protected]
044 978 6366

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!