Takaisin

Miksi Sportspot on olemassa?

Urheiluun liittyy intohimoa, tunnetta ja elämyksiä sekä äärirajoilla toimimista. Se on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisimpia tarinoita. Harvassa ovat ne ihmiset jotka eivät tiedä, kuinka Lasse Viren kaaduttuaankin kiri kaikkein ohi ja juhli vuonna 1972 Münchenissä olympiakultaa uudella maailmanennätysajalla. Harvassa ovat myös he, jotka eivät tiedä mikä on Mikael Granlundin ilmaveivi jääkiekon MM- kisoissa 2011. Miksi nämä tarinat muistetaan?

Tarinan valta

Unohdetaan hetkeksi sokerikuorrutus ja mietitään hetki sitä, mitä Lasse Viren tai Granlund noina päivinä oikeastaan tekivät? 23- vuotias mies juoksi rataa ympäri 25 kertaa, kaatui matkalla, mutta ylitti maaliviivan ensimmäisenä. 19- vuotias mies nosti kumilätkän mailan lavan päälle ja kiepautti sen kehikkoon, jota maaliksi kutsutaan. Ei kuulosta kummoiselta. Tästä tulemmekin urheilun hienouteen. Voisiko olla niin, että Lassen voitto tai Mikaelin ilmaveivi olivat pienoiskoossa jotain, mistä me jokainen haaveilemme, riippumatta siitä mikä on se asia jota tavoittelemme?

Haaveilemme siitä, että voisimme selvitä elämästämme onnistujina alkuasetelmista, tyrskyistä ja kaatumisista huolimatta. Yhdessä. Urheilussa tarinoita syntyy liukuhihnalta, tasosta riippumatta. Voimme käyttää urheilutähtiä teleporttina siihen, että heidän kauttaan voimme elää ja tuntea tunteita laidasta laitaan. Jotkut teistä muistavat Juha Miedon sadasosan tappion vuoden 1980 talviolympialaisissa Lake Placidissa. Harvaa olympiahopeaa on muisteltu ja kerrattu yhtä paljon. Koska tarina. Moni teistä on luultavasti kuullut ja inspiroitunut Pekka Hyysalon FightBack tarinasta.

Urheilussa syntyy jatkuvasti uusia tarinoita ja ehkä myös sinulla on omat tarinasi urheiluun liittyen? Osa tarinoista jää elämään pidemmäksi aikaa, osa unohtuu nopeammin. Yhteistä näille tarinoille on kuitenkin se, että niiden takana on joukko ihmisiä, jotka ovat tehneet tarinat mahdolliseksi. Takana on vuosien, jopa vuosikymmenten kovaa työtä, harjoittelua, loukkaantumisia ja pettymyksiä.

Miksi juuri me?

Olemme saaneet olla sekä tekemässä tarinoita että seuraamassa lukuisten tarinoiden syntyä. Juho ja minä ollaan saatu olla osana nousuja ja laskuja sekä pelaajana että toimihenkilönä useamman lajin ja sarjatason parissa. Rakastamme urheilua ja sen ilmiöiden seuraamista. Tunnemme kentän ja tiedämme miten homma toimii. Olemme opiskelleet kauppatieteitä ja toimineet työelämässä mm. ammattiurheilijana, luennoitsijana, myyntipäällikkönä, ostajana ja opettajana. Olemme onnistuneet kasaamaan todella kovan ydintiimin ja loistavat asiantuntijat ympärillemme. Tiimistämme löytyy osaamista mm. koodaamisesta, markkinoinnista, paikallisesta ja kansainvälisestä liiketoiminnasta, rahoituksesta, mediasta, urheilumaailmasta kuin manageroinnistakin. Meillä on siis kaikki mitä onnistumiseen vaaditaan.

Tahdomme tuoda osaamisemme hedelmiä ja oppeja saatavillesi. Tässä keskeisessä roolissa on urheilupersoonamme ja heidän tarinansa. Samalla edistämme sitä mahdollisuutta, että urheilupersooniemme resurssit tehdä juuri sitä mitä he parhaiten osaavat, lisääntyvät. Haluamme tuoda tarinat esiin ja edistää uusien tarinoiden syntymistä.

Mitä olemme tehneet ja mitä tulemme tekemään?

Olemme rakentaneet erittäin laajat verkostot niin urheilu- kuin liike-elämänkin parissa. Me emme ole yrittämässä. Me olemme tekemässä. Me olemme tekemässä tarinoita ja jakamassa niitä. Tarinoiden ja jakamisen avulla teemme kannattavaa ja kasvavaa liiketoimintaa jossa meidän kanssamme voittavat myös asiakkaamme ja urheilupersoonamme. Aloitamme toimintamme Suomessa, mutta suuntaamme nopealla aikataululla kansainvälisille markkinoille. Tarkastelet nyt sivustomme toista versiota jota kehitetään jatkuvasti, jotta se palvelisi sinua entistä paremmin. Kerro ihmeessä mikäli mieleen tulee mitä tahansa ideoita tai kehittämistä palvelumme tiimoilta. Me olemme valmiita. Kannustammekin teitä lähtemään mukaan jakamaan tarinoita kanssamme. Yhdessä.

Turvavyöt kiinni, nyt mennään!

Siksi Sportspot on olemassa.

Teemu

Kirjoittaja on toinen Sportspotin perustajista ja rakastaa sitä, että voi työssään yhdistää kaksi intohimoaan, urheilun ja liiketoiminnan.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!