Takaisin

Mikael Parikan oppeja ja ajatuksia kesäduunista Sportspotilla

Sportspotilla kesävahvistuksena olleen Mikael ”Mixu” Parikan kesätyö tuli päätökseensä ennen juhannusta. Sportspotin ja Mixun yhteinen matka alkoi jo viime vuonna, kun nuori mies teki suuren vaikutuksen tehdessään TET-harjoittelun Sportspotille. Loistavat näytöt syksyn harjoittelusta poikivat Mixulle kesätyön myynnin parissa.

Suorittaminen oli jälleen tasaisen vakuuttavaa ja koko kesätyöjakson ajan hän loisti sekä asenteellaan että tuloksillaan. Mikaelin asenne ja tavoitteellisuus innostivat ja antoivat lisää virtaa ja ideoita koko tiimille.

Mixu kertoi hommien sujuneen mukavasti. Eniten työssään hän nautti mukavista keskusteluista asiakkaiden kanssa. Kiitokset hän halusi välittää myös asiakkailleen, joiden kanssa keskustelu oli ollut aina mukavaa ja helppoa.

Erityisesti Mixu piti myös joustavasta aikataulusta ja mukavasta tiimistä, jolta sai hyviä vinkkejä ja apuja tekemiseen. Porukkaan mukaan hän koki pääsevänsä jo TET harjoittelun aikana, joten kesätyötä aloittaessa ei tiimiä tarvinnut jännittää.

Suurin oppi kesätyön aikana tuli puheluista asiakkaiden kanssa. Taskuun jäi oppeja mm. rennosta kommunikoinnista asiakkaiden kanssa ja punaisen langan pitämisestä kirkkaana mielessä.

Tässä vielä suoraan mestarin kommentit ja vinkit mahdollisille seuraajilleen ja muille kesätöissä oleville nuorille:

”Ei kannata jännittää. Sportspotilla on hyvä ryhmähenki ja mukavaa duunia. Ole oma-aloitteinen ja nöyrä tekemään duunia, niin hyvä tulee. Työ on todella mukavaa, jos tykkää omatoimisesta hommasta.”

Mikael Parikka

Mikaelin kesätyöt Sportspotilla on siis tältä erää taputeltu. Seuraavaksi on luvassa koripalloa ja keskittymistä syksyllä edessä oleviin YO kokeisiin. Tästä nuoresta miehestä kuullaan vielä. Ja toivottavasti hänet löydetään myös jatkosta kehissä myös Sportspotin paita päällään. 🙂

Kiitos Mixu ja kaikkea hyvää jatkoon!

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!