Muutos, inspiraatio ja hyvinvointi
Takaisin

Muutos, inspiraatio ja hyvinvointi – Hanna-Maria Seppälä

Hanna-Maria Seppälä on eräs menestyneimpiä suomalaisia urheilijoita kautta aikain. Maailmanmestaruus ja viidet olympiakisat ovat poikkeuksellinen saavutus, jonka takaa löytyvä työmäärä on valtava. Pitkä ura kertoo myös kyvystä paitsi asettaa päämääriä, myös purkaa niitä toteutettaviksi osiksi. Tätä osaamistaan Seppälä jakaa tänä päivänä hyvin erilaisille organisaatioille, yhteisöille ja ihmisille.

Muutos
Lukuisat vuodet huippu-urheilijana tekivät Seppälästä asiantuntijan pitkäjänteisyyden ja inspiraation yhdistämisessä. Tällä huippu-urheilijan järjestelmällisyydellä Seppälä on toteuttanut myös urheilu-uransa vaihtamisen yrittäjän elämään. Hän jakaa osaamistaan ja kokemuksiaan puhujana hyvin erilaisille yleisölle koululaisista työyhteisöihin. Yksi hänen teemoistaan nousee juuri hänen läpikäymästään muutoksesta.
– Kun on 27 vuotta elämästään urheillut, ja siitä ison osan huippu-urheillut, on elämänmuutos hyvin konkreettinen lähtien siitä, kuinka paljon aikaa viettää kotonaan. Muutokseen liittyy aina omien prioriteettien ja rutiinien laittaminen uusiksi. Näiden kokemusten ja ihan konkreettisten keinojen jakaminen auttaa melkeinpä mitä tahansa muutoksia elämässään läpikäyviä.

Inspiraatio
Inspiraation ajatellaan yleensä olevan jokin erityinen hetki, joka valaisee tekemistä vain lyhyen hetken. Pitkän ja menestyksekkään uran huippu-urheilijana tehneelle Seppälälle inspiraatio ja pitkäjänteisyys eivät ole toisensa poissulkevia asioita, vaan päinvastoin. Kun ihminen ymmärtää oman paikkansa osana kokonaisuutta ja tavoitteeseen pyrkimistä, niin jo se inspiroi ja motivoi.
– Pitkän aikavälin tavoitteet ja oma rooli niiden saavuttamisessa luovat mielekkyyttä ja työssä jaksamista. Olen saanut organisaatioiden johdolta hyvää palautetta juuri tästä, että ihmiset ovat inspiroituneet uudestaan omasta tekemisestään, kun siihen on löytynyt uusi, laajempi näkökulma, kuvaa Seppälä työnsä tuloksia.

Hyvinvointi
Kolmas Seppälän teema on ihmisen oman jaksamisen ja hyvinvoinnin keinot.
– Itsestään ja hyvinvoinnistaan huolta pitävä ihminen on paitsi onnellisempi, myös tuottavampi. Työhyvinvointivalmennuksissani etsitään keinoja, joiden avulla ihminen oppii huolehtimaan itsestään paremmin kaikkien ristikkäisten paineiden keskellä.

Katso Hanna-Marian profiili
Hanna-Maria Seppälä

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!