Takaisin

Sportspot, 3 vinkkiä parempaan pikkujouluun

Me Sportspotissa lähdemme kaikkien tapahtumiemme suunnittelussa kysymyksestä; Mikä on tavoite?

Tämän kysymyksen pohjalta pystymme räätälöimään kaikki toimeksiantomme. Kun tapahtumalla on tavoite, voidaan myös määrittää se, kuinka tavoite saavutetaan. Meillä on käytössämme Suomen laajin pooli urheilupersoonia, josta löytyy varmasti teidän pikkujouluunne sopivaa ohjelmaa, jonka avulla tavoitteenne saadaan täytettyä.

Kolme esimerkkiä unohtumattomiin pikkujouluihin (Etä-Pikkujouluihin speksit täältä)

1. Tiimien rakentaminen ja joukkuehengen luominen

Jotta tavoite tulee mahdollisimman hyvin täytettyä, tulee tapahtumaa räätälöidä. Mikäli tavoitteenanne on tiivistää porukan yhteishenkeä, voisimme tarjota teille esimerkiksi Henrik Dettmannia, Alpo Suhosta tai Jyrki Ahoa puhumaan joukkueen rakentamisesta ja siitä, miten ryhmästä ihmisiä saadaan yhteistä tavoitetta kohti suuntaava joukkue. Tässä on vain muutama esimerkki huippuammattilaisesta, jotka voivat tuoda uutta ja mielenkiintoista sisältöä pikkujouluihinne

2. Liikuntaa unohtumattomalla otteella

Jos kaipaatte aktiivisempaa otetta, pystymme järjestämään esimerkiksi Amin Asikaisen, Pekka Mäen, Robert ”Nordic Nightmare” Heleniuksen tai Teemu Packalénin vetämään nyrkkeilypäivän, joka ei jätä ketään kylmäksi. Päivä huipentuu haasteotteluun, jossa firmanne kovimmat kamppailijat pääsevät mestaruusotteluun, jonka voittaja nostaa mestaruusvyön voitonmerkiksi ”Eye of the tigerin” soidessa taustalla (mestaruusvyö kuuluu hintaan).

3. Kentällä tähtien kanssa

Jos olette kiinnostuneita joukkuelajeista voimme tarjota koripallopäivän Susijengin pelaajien kanssa, jossa pääsette kokemaan, miltä tuntuu olla kentällä huippupelaajien kanssa – monet ovat nähneet huippupelaajia katsomosta, mutta kuinka moni on ollut näiden tähtien kanssa kentällä? Jos taas haluatte käytännön vinkkejä parempaan työssäjaksamiseen, voimme tarjota Minna Tervamäen kertomaan osallistavasti palautumisesta, ryhdistä ja hyvinvoinnista tai Johannes ”Hatsolo” Hattusen vetämään takuulla motivoivaa ja innostavaa breakdance-settiä.

Ainutlaatuinen valikoima huippu-osaajia vievät tapahtumanne uudelle tasolle

Pystymme räätälöimään juuri teidän yrityksellenne sopivan ohjelmanumeron, olipa se sitten puhetta tai aktiviteettia tai etänä tai livenä. Ihmiset muistavat tapahtumista huippukohdat ja me luomme huippuelämyksiä, jotka jäävät mieleen. Järjestämme tapahtuman avaimet käteen-periaatteella, sisältäen juuri ne elementit joita haluatte aina tilavarauksista kuljetuksien ja ohjelman kautta ruokailuun. Mikäli tahdotte kauttamme pelkän ohjelman, sekin onnistuu.

Jos uskot, että edellä sanotun perusteella voisimme auttaa, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän tavoitteisiinne vastaava unohtumaton setti. Meidän tehtävä on auttaa, joten laita viestiä tai soittele! Tavoitat meidät puhelimella numerosta +358 50 4922 944 (Teemu Harinen) ja sähköpostilla osoitteesta sportspot@sportspot.fi. Verkkosivumme löydät osoitteesta www.sportspot.fi.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!