TIMO RAUHALA

Golfvalmentaja, mentori

Timo Rauhala on golf-valmennuksen guru, jonka suojatteihin kuuluvat Suomen golfin kärkinimet Mikko Ilosesta Minea Blomqvistiin. Lahtelaistaustainen ja kokonaisvaltaiseen eli holistiseen harjoitteluun uskova Rauhala on ollut avainosassa Suomen golf-tähtien nousussa kohti maailman huippua.

Rauhala on myös hiljaisen valmennuksen taitaja, joka uskoo harjoittelun lisäksi, että pelaajan, valmentajien ja taustajoukkojen on ymmärrettävä jo varhaisessa vaiheessa lajin, huippu-urheilun ja menestymisen vaatimukset ja elettävä niiden mukaisesti. Rauhala on toiminut erilaisissa valmennustehtävissä golfin Eurooppa Tourilla viimeiset 20 vuotta ja nähnyt miten maailman huippugolfarit harjoittelevat ja kilpailevat.

Rauhala on yksi Suomen arvostetuimmista valmentajista yli lajirajojen. Valmennustyö ohella hän on haluttu puhuja koulutustilaisuuksissa ja seminaareissa. Rauhala on karrikoiva ja suorapuheinen, mutta hänen sanojaan värittää silmäkulmassa nähtävä pilke.

”Siitä oppii parhaiten, kun on isolla ryminällä itse tehnyt väärin. Valmentaja siis auttaa muita auttamaan heitä itseään. Kun valmennettava tuntee itsensä ja omat kykynsä, päästään menestyksen tielle.”

PYYDÄ TARJOUS