JALLE STOOR

Frisbeegolfmestari

Jalle Stoor on frisbeegolfin vuoden 2014 Suomen mestari, jolla löytyy jo yli viidentoista vuoden kokemus frisbeegolfista. Sadoissa kilpailuissa aina frisbeegolfin ammattilaiskiertuetta myöten esiintynyt Stoor on myös valmentaja, joka on luotsannut eritasoisia pelaajia jo monta vuotta.

Vuosituhannen vaihteen jälkeen Stoor löysi isoveljensä kautta frisbeegolfin, kunnes kesällä 2004 laji vei mennessään ja helsinkiläinen Stoor löysi itsensä heittämästä lähes aamusta iltaan. Ensimmäiset kisansa Stoor pelasi vuonna 2005, jonka jälkeen hän on kolunnut myös Euroopan- ja maailmanmestaruuskisoja.

Stoorille frisbeegolf on elämäntapa, jonka ympärille hän on koonnut koko elämänsä. Korkeimmalle saavutuksistaan hän arvostaa Suomen mestaruuden, joissa ennen vuotta 2014 hän kävi monet kerrat lähellä ykkössijaa, mutta sijoittui karvaasti joko toiseksi tai kolmanneksi.

Stoor pyörittää Helsingin Frisbeegolfvalmennusta, jonka tavoitteena on houkutella uusia pelaajia lajin pariin sekä innostaa harrastajia kehittämään pelitaitoja ja heittotekniikkaa. Stoor on itsekin aloittanut nollista ja kulkenut pitkän tien kohti frisbeegolf-ammattilaisuutta.

PYYDÄ TARJOUS