JEAN FELLER

Ammattivalmentaja, Taekwon-Do Mestari

Jean Feller on suomalaisen taekwondon jalat, kädet ja sielu. Feller on perustanut Suomen taekwondon lajiliiton, valmentanut lukuisia suojattejaan EM- ja MM-mitaleille sekä ensimmäisenä suomalaisena suorittanut 7. dan Mestarin vyöarvon taekwondon alkuperäiselle Suurmestarille Kim Ung Cholille. Mestarin vyöarvon jälkeen taekwondossa on enää 8. dan (Vanhempi Mestari) ja 9. dan (Suurmestari) vyöarvot. Suurmestareita koko maailmassa on vain parikymmentä.

Feller on Suomen taekwondossa kaikki kaikessa: hän on perustanut parikymmentä lajin seuraa ympäri tasavaltaa ja Suomen lajiliiton vuonna 2003. Liiton puheenjohtajana hän on toiminut kaksitoista vuotta ja maajoukkueen valmentajana kymmenen. Felleriltä löytyy myös kansainvälisen taekwondon lajiliiton (ITF) opetus- ja graduointioikeudet ja hän on ainoana pohjoismaalaisena saanut lajiliiton OIM-mitalin (outstanding instructor medal) maailmanliitolta.

Feller on opettanut taekwondoa jo yli 30 vuotta niin Suomessa kuin ulkomaillakin – aina Pohjois-Koreaa myöten. Maajoukkuevalmentamisen hän aloitti nollasta, mutta sittemmin Suomi on yltänyt arvokisamitaleille asti.

Oman lajinsa lisäksi Feller on personal trainer ja pitää itsepuolustuskursseja. Hän on erikoistunut core-alueen vahvistamiseen ja liikkuvuuden parantamiseen. Feller on ennen kaikkea valmentaja ja ohjaaja, jonka kaitsennassa oppivat niin toimistotyöntekijät kuin huippu-urheilijat. Mikäli etsit kamppailulajien tai itsepuolustuksen opastusta maailman huipulta, varaa Jean tapahtumaasi!

PYYDÄ TARJOUS