JUHA KURPPA

eSports pioneeri

Juha "aNGeldusT" Kurppa on entinen kilpapelaaja, joka pelasi Counter-Strikea reilut viisitoista vuotta sekä harrastelijana, puoliammattilaisena että ammattilaisena. Kurppa toimii ICT-alalla, Suomen tunnetuimman peliorganisaatio ENCE eSportsin taustavaikuttajana ja Ylen eSports-kommentaattorina.

Kurppa pelasi menestyksekkäimmät vuotensa Counter-Strike: Sourcea CKRAS- kokoonpanossa. Suurimpana saavutuksena CKRAS voitti vuonna 2011 30P Lanin, johon osallistuivat kaikki maailman parhaat joukkueet. Vuonna 2012 pelisarjan Counter-Strike: Global Offensiven ilmestyttyä hän siirtyi taustavaikuttajaksi jättäen pelikentät nuoremmilleen.

Suomalaisen eSports-skenen uranuurtajana Kurppa on jakanut anteliaasti tietotaitoaan eteenpäin uudelle sukupolvelle valmentamisen muodossa. Suomi oli pitkään yksi Counter-Striken johtomaista ja Kurppa peräänkuuluttaa johtajuutta menestyksen takaamiseksi: Suomesta löytyy erinomaisia pelaajia, mutta huipulle paluu vaatisi johtohahmon, joka rakentaisi ympärilleen menestyvän joukkueen. Menestyvän joukkueen taas muodostaa Kurpan mielestä ryhmä, joka ei pelkää häviämistä ja on valmis oppimaan virheistään.

Kurppa toimii johtotehtävissä työelämässä ollen tällä hetkellä Tieto Oyj:n Service Manager & Team Leaderinä. Hän on kokenut esiintyjä, joka on puhunut ja luennoinut ympäri Suomea. Mikäli etsit huippuasiantuntemusta kertomaan eSportsista, asioiden operatiivisesta hallinnasta paineen alla, tehokkaasta kommunikoinnista, johtamisesta tai tiimityöstä, Juha Kurppa on oikea henkilö tilaisuuteesi!

PYYDÄ TARJOUS