TEEMU HIILINEN

eSports selostaja ja toimittaja

Teemu ”wabbit” Hiilinen on suomalaisen eSportsin pioneeri, entinen kilpapelaaja, eSports-selostaja ja -toimittaja. Hiilinen on yksi Suomen eSports-skenen pitkäaikaisimmista toimijoista ja kilpapelaamisen monitekijä, joka on yksi elektronisen urheilun uutissivusto SETT.fi:n perustaja ja toiminut myös sen päätoimittajana.

Selostajana Hiilinen on toiminut jo vuodesta 2004 lähtien ja on ollut suuressa osassa tuomassa eSportsin selostamista myös Suomeen. Hiilinen on myös Ylen eSports-toimittaja ja -selostaja, joka on kerännyt ihastusta lentävillä lauseillaan ja eloisalla selostustyylillään Counter-Strike-turnauksissa.

Suomen elektronisen urheilun liitossa (SEUL) Hiilinen on yksi perustajista sekä liiton kautta aikain ensimmäinen puheenjohtaja. Siviilipuolella SEUL:n lisäksi Hiiliseltä löytyy vankka yhdistystausta: ammattiyhdistysliikkeellä hän on ollut pääluottamusesimiehenä kolme vuotta ja tällä hetkellä hän työskentelee sopimusasiantuntijana Suomen lähi- ja perushoitajaliiton SuPerissa.

Hiilinen on erinomainen esiintyjä niin TYKY-päiviin kuin asiakas- tai puhetilaisuuksiin. Hiiliseltä onnistuu myös henkilökohtainen valmennus, ryhmävalmennus, seminaarit, messut ja edustustilaisuudet. Hiiliseltä löytyy pelikasvattajan koulutus, joten hän on loistava henkilö vetämään esimerkiksi vanhemmille suunnatun pelikasvatusluennon jossa voidaan keskustella esimerkiksi siitä, mitä on pelaamisen tukeminen ja miten vanhempien tulisi suhtautua pelaamiseen.

PYYDÄ TARJOUS