HAZA HAJIPOORI

Tanssin moniosaaja, MM-hopeamitalisti

Haza Hajipoori on tanssija, tanssinopettaja ja koreografi, joka nousi koko kansan huulille voittamalla vuonna 2012 Nelosen Dance-kilpailun (So You Think You Can Dance). 12-vuotiaana tanssimisen aloittanut Hajipoori on monipuolinen tanssija, joka on opiskellut tanssilajeja sekä Suomessa että ulkomailla. Häneltä löytyy tililtään kymmeniä Suomen mestaruuksia ja MM-hopea.

Hajipoori on Iranin kurdi, joka muutti kahden vanhana Suomeen Tampereelle. Sittemmin helsinkiläistynyt ammattitanssija on tanssinut lukuisissa musikaaleissa, tv-ohjelmissa sekä Suomen tunnetuimpien artistien kuten Krista Siegfriedsin ja Antti Tuiskun taustatanssijana. Vuoden 2017 alussa Hajipoori valittiin nuorten kulttuurikatselmus Loistefestarin taiteelliseksi johtajaksi. Hajipoori on myös kiertänyt puhumassa Suomen yläkouluissa kulttuurienvälisestä vuorovaikutuksesta ja avarakatseisuudesta osana Walter ry -yhdistyksen KYTKE-projektia.

Valloittava, sympaattinen ja karismaattinen Hajipoori on opettanut tanssia jo vuodesta 2004 lähtien. Opettajana Hajipoori on omaan tapaansa positiivinen ja kannustava, mutta myös samaan aikaan vaativa. Vuonna 2012 tanssiammattilaisuuteen pyrkinyt Hajipoori osallistui ennakkoluulottomasti Suomen Dance-kilpailuun ja mainiten parhaalle ystävälleen, että hän lopettaa, jos kisa ei kulje. Hajipoori eteni finaaliin asti, voittaen koko kilpailun ja on elänyt tanssiunelmaansa siitä lähtien.

PYYDÄ TARJOUSHaluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!