TIMO KETTUNEN

Terveyden ja ravitsemuksen ravisteleva asiantuntija, Kouluttaja

Timo Kettunen on terveystieteiden asiantuntija ja tietokirjailija. Kettunen on opiskellut itsensä muun muassa terveystieteiden maisteriksi, farmaseutiksi ja hierojaksi. Kettunen on Terveysmyrsky-brändin perustaja, joka on tullut tunnetuksi samanimisestä Facebook-sivustostaan, lukuisista blogeistaan ja esiintymisistään televisiossa. Kettunen on lisäksi nousussa olevan, terveysteknologia-alan start up -yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja.

Kettunen on terveystieteiden kansantajuistaja, joka haastaa vallassa olevia uskomuksia ja perustaa kaiken sanomansa tieteeseen ja tietoon – persoonallisen räväkällä ja huumorilla höystetyllä tavallaan. Lukuisiin lehtiin freelancer-pohjalla kirjoittanut Kettunen julkaisi vuonna 2017 ensimmäisen tietokirjansa Miksi syömisestä tuli niin hankalaa?, jossa käydään läpi ravitsemusta aina ravintofysiologiasta ruokamedianlukutaitoon. Ravitsemisopus on itsessään taattua Timo Kettusta: helppolukuista, hauskaa, opettavaista ja vahvasti faktoihin perustuvaa.

Hänen luentonsa ovat eläväisiä ja omalaatuisia ja tyyli luennoida on anteeksipyytelemätön ja taatusti ravisteleva! Kettunen on tottunut puhumaan erilaisille yleisöille niin Suomessa kuin ulkomailla ja pystyy muokkaamaan esitystään kohdeyleisön mukaan.

PYYDÄ TARJOUS