MIIKKA MäKELä

MotoriikkaMiikka

MotoriikkaMiikka on hassuttelija, temppuilija ja erittäin hyväntahtoinen ja energinen hahmo, joka innostuu kaikesta ja innostuttaa samalla kaikkia ympärillä oleviaan. MotoriikkaMiikka on tehnyt satoja keikkoja kaikkialla Suomessa niin miimikkona, juontajana kuin kouluttajanakin. Parhaiten MotoriikkaMiikka muistetaan Talent Suomi -kilpailun voittajana vuodelta 2009.

MotoriikkaMiikan takana on 35-vuotias helsinkiläinen esiintyvä taiteilija, opettaja ja aktiiviliikkuja Miikka Mäkelä (LitM, TaM). Mäkelä yhdistää pedagogista koulutustaan ihmisten viihdyttämiseen viemällä iloa ja energiaa ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Iloisena ja lapsenmielisenä hahmona MotoriikkaMiikka kykenee kaivamaan sisäisen lapsesi leikin kautta. MotoriikkaMiikka viihdyttää yleisöään kuvittamalla kehollaan suomalaisia klassikkobiisien sanoja, keinoinaan pantomiimi, tanssi, välineteatteri ja toisinaan jopa voimistelu ja pyöräakrobatia.

Kouluttajana MotoriikkaMiikalta löytyy kokemusta yritysten ja yhteisöjen TyHy yms. -tapahtumista, joissa hän vetää omaa ”Kehollista hassutteluaan”. Juontajana MotoriikkaMiikka on railakas, alati iloinen ja sanavalmis, tuoden takuuvarmasti naurun mukaan virallisiinkin tapahtumiin.

PYYDÄ TARJOUSHaluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!