Takaisin

Sopimusuutisia

Sportspot jatkaa vahvaa kasvuaan! Tänään esittelyssä huipputason hyökkääjämme Jimi Hellstedt. Oikeasti Jimi liittyi porukkaan jo tovi sitten, mutta hän on ollut niin kiireinen painamaan kauppaa että kerkesi antamaan kommentinsa julkaisuun vasta nyt.

Sporspot ei tyytynyt tälläkään kertaa vähempään kuin hallitsevaan mestariin, sillä Jimin vyöltä löytyy vuoden 2018 Best Seller Competition voitto. Nuoresta iästään huolimatta kokemusta löytyy myös kansainvälisiltä kentiltä. Suomen kilpailun voitettuaan Jimi osallistui myös Pariisissa järjestettyyn European Sales Competitioniin. Muu joukkue luottaakin Jimiin kuin vuoreen ja häneltä odotetaan pelirohkeutta ja kauppojen viemistä maaliin asti! 

”Olen innoissani tästä mahdollisuudesta, kundit on ottanut mut hyvin vastaan. Ollaan käyty läpi joukkueen pelitaktiikoita, visiota, sitä missä halutaan olla kauden päättyessä ja mitä se vaatii minulta. Olen päässyt loistavasti mukaan jengiin, ja koen että pystyn tuomaan lisämuskeleita Sportspotin eteenpäin viemiseen. Uskon myös, että tämä siirto on hyväksi urani kannalta.”

Jimi Hellstedt

Joukkueen General Manager Teemu Harinen kommentoi Jimin tuloa seuraavasti:

“Jimi on lyhyessä ajassa osoittanut, että hän on juuri sitä mitä me ollaan meidän tiimiimme kaivattu. Into, osaaminen ja ammattitaito joka Jimin mukana on tullut on tarttunut vanhoihin jyyriin ja jos mahdollista, olemme entistäkin innokkaampia ajamaan Sportspotia maailman huippujengiksi.”

Teemu Harinen

Joukkueen kokoaminen jatkuu vauhdilla ja kaudelle 2019-2020 tulemme vahvistamaan tiimiämme entisestään. Scouttimme tekevät töitä yötä päivää löytääkseen joukkueeseemme lisää huippuvahvistuksia. Tulemme tiedottamaan uusista signauksista hyvinkin pian. Hyppää siis mukaan matkaamme. Mikäli sinulle tulee mitä tahansa kaupallista mieleen tai tahdot sanoa Jimille vaikkapa “MOI”, niin Jimin yhteystiedot löytyvät alta.

Jimi Hellstedt
jimi@sportspot.fi
040 574 1039

#wearesportspot

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksen viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!