TIINA STEN

Koripallolegenda, 4x Saksan mestari

Tiina Sten on Suomen naiskoriksen tunnetuin nimi ja yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä koripalloilijoista. Hänellä on kahdentoista vuoden kokemus kovista kansainvälisistä liigoista. Meriitteinä mainittakoon mm. 4 Saksan mestaruutta TSV Wasserurgin riveissä,valinta Saksan Bundesliigan parhaaksi ulkomaalaisvahvistukseksi vuonna 2014 sekä 102 maajoukkue ottelua hurjalla kaksinumeroisella pistekeskiarvolla.

Tiina on vetänyt Kisakalliossa kahtena vuonna putkeen loppuunmyytyä Tiina Stenin tyttökorisleiriä yhteistyössä muiden Suomen tunnetuimpien koripallo-osaajien kanssa. Tiina on uransa varrella kartuttanut osaamistaan suorittamalla mm. psykologian ja liiketoiminnan opintoja New Yorkissa, urheilumanageroinnin ammattitutkinnon ja tällä hetkellä hän suorittaa markkinointiviestintäopintoja Turun aikuiskoulutuskeskuksessa.

Tiinassa yhdistyy ammattiurheilijan sitoutuminen, kyky harjoitella ja uskomattoman positiivinen elämänasenne. Tiina on valloittava ja iloinen persoona jonka into tarttuu takuulla!

PYYDÄ TARJOUS