HANNO MöTTöLä

Suomi-koripallon ikoni

Hanno Möttölä on suomalaisen koripallon uranuurtaja ja legenda. Tarunhohtoisella urallaan Möttölän nimi kirjattiin historiankirjoihin ikuisiksi ajoiksi paitsi Suomen kaikkien aikojen ensimmäisenä NBA- ja Euroliigapelaajana, myös esiintymisistään NCAA-yliopistosarjan ja Euroliigan loppuotteluissa.

Helsingin NMKY:n kasvattama Möttölä nousi suomalaisen koripallon kansikuvapojaksi Utahin yliopistossa vuosituhannen vaihteessa. NCAA:n lopputurnauksen finaaleihin hän ylsi keväällä 1998 ja kaksi vuotta myöhemmin Atlanta Hawks varasi hänet NBA:han, jossa hän pelasi kaksi kautta.

Yhdysvallat jäivät kuitenkin taakse ja Möttölä pelasi Euroopan huipulla Euroliiga- ja Eurocup-joukkueissa Espanjassa, Venäjällä, Italiassa, Liettuassa ja Kreikassa. Palkintokaapista Möttölältä löytyy mm. Liettuan mestaruus (2007), Liettuan cupin kulta (2007), Eurocupin mestaruus ja kaksi valintaa Euroliiga-kierroksen arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Möttölän panos suomalaisen koripallon eteen ei ole jäänyt pelkästään pelaamiseen. Möttölä työskentelee nykyään Suomen Koripalloliiton olympiavalmentajana Helsinki Basketball Academyssä Mäkelänrinteen urheilulukiossa koulimassa Susijengin tulevaisuuden tähtiä. Möttölän suojatteihin kuuluu mm. Lauri Markkanen, josta tuli syksyllä 2017 Möttölän jälkeen toinen Suomesta ponnistanut NBA-pelaaja.

Hanno on monipuolinen ja valovoimainen persoona ja loistava valinta tilaisuuksiin joissa tahdotte päästä ikonin kanssa parketille. Mikäli taas etsitte puhujaa aiheista kuten Susijengin tarina ja kehittyminen, johtajuus ja sitoutuminen, kansainvälisyys tai jatkuva kehittyminen on tässä loistava mies näistä kertomaan. Kokemuksen syvällä rintaäänellä ja isolla sydämellä!

PYYDÄ TARJOUS