TEEMU RAMSTEDT

Huippukiekkoilija, Suomen ja somen mestari

Teemu on 29-vuotias ammattilaisjääkiekkoilija, joka pelaa tällä hetkellä KHL:ssä HC Slovan Bratislavan joukkueessa. Sitä ennen Teemu on pelannut yhdeksän kautta SM-liigassa ja yhden vajaan kauden Ruotsin SHL:ssä. Suomen Leijonapaidalla edustaminen on tuttua niin nuorten maajoukkueista kuin myöskin aikuisten EHT-turnauksista.

Teemu sairastaa Colitis ulcerosaa eli haavaista paksusuolentulehdusta, joka kuuluu Crohnin taudin ohella IBD-sairauksiin (Inflammatory Bowel Diseases) ja Teemu on antanut julkisesti omat kasvonsa sairaudelle. Teemu on perustanut intohimoisen harrastuksensa pyöräilyn kautta myös IBD Cycling nimisen pyöräilyseuran tukemaan IBD-sairastavien näkyvyyttä ja antamaan vertaistukea sekä levittämään liikunnan ilosanomaa.Urheilijana ja ihmisenä Teemu haluaa olla hyvä esikuva, josta hän sai tunnustuksen vuoden 2015 Urheilugaalassa, joka valitsi hänet esikuva-ehdokkaaksi.

Teemu on absolutisti, eikä käytä muitakaan päihteitä. Hänellä on vahva halu olla vaikuttamassa urheilussa ja sen ulkopuolella. Teemu on toiminut Suomen Jääkiekkoilijoiden ry:n hallituksessa 2013 alkaen ja varapuheenjohtajana 2015 alkaen. Teemu toimii lisäksi myös LuisteluAreena hankkeessa ja Korkeasaaren uhanalaisten Amurintiikereiden pentujen kummina.

PYYDÄ TARJOUS