PETTERI KOPONEN

Huippukoripalloilija, Susijengin voimahahmo

Petteri Koponen on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä suomalaisista koripalloilijoista. Koposella on ollut ja on edelleen merkittävä rooli ilmiön nimeltä Susijengi- olemassaoloon. Koponen on uransa aikana pelannut ammattilaisena Italian, Venäjän ja Espanjan kovatasoisissa pääsarjoissa. Tällä hetkellä Koponen edustaa legendaarista Bayern Münchenia.

Petteri on myös ensimmäinen suomalaispelaaja joka on varattu NBA:n ensimmäisellä varauskierroksella. Koposen tarina Malmin kovilta kaduilta maailman koripalloilun absoluuttiselle huipulle on yhtä ainutlaatuinen kuin hänen uskomattomat taitonsa kentällä. Hän on elävä esimerkki siitä, kuinka kovalla työllä ja hellittämättömällä sisukkuudella voi saavuttaa suuria asioita.

Vuonna 2016 Koponen joutui vakavaan auto-onnettomuuteen, mutta palasi kentälle ällistyttävän nopeasti kahden kuukauden pakkolevon jälkeen vielä samana vuonna auttamaan Barcelonaa. Koponen on täydellinen valinta mihin tahansa koripalloon tai mihin tahansa liikkumiseen liittyvään tapahtumaan.

Hän on aina valmiina upottamaan haaveesi vaparikisan voitosta. Koponen on lisäksi intohimoinen golffari (HCP 5,5) joten ”Petsku” on oiva valinta myös erilaisiin golf-tapahtumiin.

PYYDÄ TARJOUS