JANI HONKAVAARA

Päävalmentaja (KuPS), Valmentajakouluttaja

Jani Honkavaara on uuden sukupolven jalkapallovalmentaja, joka toimii tällä hetkellä Kuopion Palloseuran päävalmentajana Veikkausliigassa. Pelaajauransa päättymisen jälkeen analyyttinen Honkavaara siirtyi osittain sattuman kautta valmentajaksi nousten ripeästi HIFK:n päävalmentajaksi.

HIFK:ta kahteen otteeseen luotsannut Honkavaara nosti kaudella 2013 helsinkiläisseuran Kakkosesta Ykköseen ja lopulta seuraavalla kaudella Veikkausliigaan, jonne HIFK teki paluun 42 vuoden tauon jälkeen. Kaudelle 2017 Honkavaara teki sopimuksen Kuopion Palloseuraan, joka saavutti Veikkausliigassa hienosti hopeaa – ansaiten paikan Eurooppa-liigan ensimmäiselle karsintakierrokselle.

Honkavaara on filosofian maisteri, joka on toiselta ammatiltaan äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori. UEFA:n Pro-lisenssin suorittanut Honkavaara toimii myös valmentajakouluttajana. Sekä valmentajana että opettajana Honkavaara on vastannut loputtomasti kysymykseen, että mitä yhteistä on opettamisella ja valmentamisella.

Helposti lähestyttävä ja ihmisläheinen Honkavaara on pelaajalähtöinen valmentaja, jonka erikoisuutena on yksilön vahvuuksien maksimointi koko joukkueen hyväksi. Aihe onkin hänen suosikkejaan luontojen teemana yhdessä flow-tilan ja siihen pääsemisen kanssa. Pelillisesti Honkavaara suosii modernia ja vauhdikasta jalkapalloa.

PYYDÄ TARJOUS