ALEKSI SEPPäNEN

Tanssin monitoimimies

Aleksi Seppänen tanssija ja tanssinopettaja, joka tuli Suomen suurelle yleisölle tutuksi kilpailemalla neljä kertaa MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, jonka hän voitti parinsa Mariko Pajalahden kanssa vuonna 2007.

Lähes kaiken tanssin saralla kokeneelta Seppäseltä löytyy vaikuttava meriittilista kilpatanssista, jossa hän on voittanut kymmenen Suomen mestaruutta kaikissa kilpaluokissa ja sijoittunut useaan otteeseen huippusijoille kansainvälisissä kilpailuissa. TTK:n lisäksi Seppänen esiintyi televisiossa Suomen Dance-ohjelmassa luotsaten rautaisella ammattitaidollaan koreografina tanssijoita jatkoon peräti viiden jakson verran.

Seppäseltä löytyy myös laaja kokemus musikaaleista mm. Helsingin Kaupunginteatterista, Svenska Teaternista, Turun Kaupunginteatterista ja Tampereen Työväen Teatterista. Lisäksi hän on tehnyt teattereihin koreografioita.

Tanssinopettajana Seppänen on pedantti ja vaativa, mutta samaan aikaan ihmisläheisen empaattinen ja ymmärtäväinen. Seppäsen mielestä liikkumisen ja tanssin ilo on aivan yhtä merkittävä asia kuin määrätietoinen harjoittelu ja kilpailuun tähtääminen. Seppänen on myös opiskellut klassista osteopatiaa, jonka myötä hän pystyy tarjoamaan teille kokonaisvaltaisen tanssielämyksen johon kuuluu myös kehonhuoltoa. Kaiken tämän lisäksi Aleksi valmistuu tammikuussa 2018 personal traineriksi. Koulutuksen ja triathlonharrastuksensa johdosta hän pystyy hän auttamaan ihmisiä myös kestävyys- ja voimaharjoittelussa. Aleksi onkin loistava ja monipuolinen vaihtoehto tekemään esimerkiksi tyky- päivästänne ikimuistoisen elämyksen tai tarjoamaan pidempikestoista harjoitusohjelmaa työyhteisöllenne!

PYYDÄ TARJOUS