Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinoinnilla äärettömän hyviä tuloksia

Sosiaalisessa mediassa tapahtuva vaikuttajamarkkinointi on tutkitusti yksi tehokkaimmista markkinointitavoista. Yritysten tuotteita ja palveluita voidaan markkinoida tuhansilla tavoilla, mutta miten saavutetaan paras ROI (return of investment)? Vaikuttajamarkkinointi ja sosiaalinen media tarjoavat markkinointiin uuden ulottuvuuden, jonka avulla voidaan saavuttaa äärimmäisen hyviä tuloksia. Voimme järjestää yrityksenne vaikuttajamarkkinointikampanjan kokonaisuudessaan avaimet käteen periaatteella, tai tarjota teille sopivimmat vaikuttajat kampanjaanne sopivasti. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä huipulle pääsevät vain harvat!

”Huipulle pääsevät vain harvat. Niinpä miljoonat katsojat seuraavat vuosittain kotisohvilta ja lehtereiltä, kuinka urheilun huiput venyvät uskomattomiin suorituksiin kentillä ja kaukaloissa. Mutta kuinka moni on päässyt oikeasti aidosti yhteyteen huippujen kanssa? Meidän avulla luot yrityksellenne uskomattoman kilpailuedun näyttäytymällä urheilun huippujen kanssa samalla kentällä, samoissa väreissä. Sportspotin avulla ja yhteistyössä kanssamme voimme luoda teille unohtumattoman vaikuttajamarkkinointikampanjan! 

Miten?

Sportspotin tarjonnasta löydät kymmeniä eri lajeja ja toistasataa huipputason tekijää. Voimme tarjota urheilun huiput osaksi kampanjaanne, tai järjestää koko kampanjan alusta loppuun tavoitteidenne ja toiveidenne mukaan. Sinun ei kuitenkaan itse tarvitse tietää, kuka kampanjaanne sopii – me autamme oikean persoonan valinnassa ja vaikuttavan viestin esittämisessä! Kauttamme saat kampanjan avaimet käteen -periaatteella – hoidamme halutessasi kampanjan visuaalisen ilmeen, sisällöntuotannon ja tarvittavat markkinointimateriaalit.

Miksi?

Vaikuttajamarkkinointi on tätä päivää ja tulevaisuutta, ja haluamme että teidän yrityksenne ei putoa kehityksen kelkasta! Yritysten kilpailu avainasiakkaista kiristyy, ja pisimmän korren vie se, joka tarjoaa asiakkailleen sellaista lisäarvoa, jota ei osata edes toivoa. Sportspotin avulla luot tehokkaasti positiivista kuvaa yrityksestäsi niin olemassaolevien kuin tulevien työntekijöidenkin silmissä.

Liikunta ja hyvinvointi kulkevat käsi kädessä, minkä johdosta jokainen työntekijöistään välittävä työyhteisö pyrkii innostamaan organisaationsa jäseniä kohti liikunnallista elämäntapaa. Saamamme asiakaspalaute sen kertoo: Sportspotin järjestämissä yritystapahtumissa osanotto on keskimäärin 30 prosenttia korkeampi kuin asiakasyritysten aiemmilla tyky-päivillä, joissa ei ole hyödynnetty urheilun huippuosaajia. Yritysten kilpailu parhaista tekijöistä kiristyy, ja pisimmän korren vie se, joka panostaa työntekijöihinsä muun muassa tarjoamalla tapahtumissaan aidosti kiinnostavaa sisältöä. Me Sportspotilla hoidamme homman tyylillä alusta loppuun – järjestetään yhdessä teille tilaisuus, josta puhutaan vielä vuosienkin päästä!

 

Kasvot viestillesi

MARKO YRJöVUORI

MARKO YRJöVUORI

Valmentaja

Lue lisää
JOHANNES

JOHANNES "HATSOLO" HATTUNEN

Breakdance-pioneeri, Asenteen & motivaation ammattilainen

Lue lisää
ANNINA RAJAHUHTA

ANNINA RAJAHUHTA

Jääkiekkoammattilainen

Lue lisää
HENRIK DETTMANN

HENRIK DETTMANN

Valmentajalegenda

Lue lisää
JUHA PERäLä

JUHA PERäLä

Viihteen monitaituri

Lue lisää
MINNA KAUPPI

MINNA KAUPPI

Metsien Kuningatar

Lue lisää
AMIN ASIKAINEN

AMIN ASIKAINEN

Nyrkkeilyn Euroopan mestari, Rautanyrkki

Lue lisää

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!