Tykypäivät

Tyky-päivänä unohtumattomia urheiluelämyksiä

Sportspotin avulla järjestätte yrityksenne historian parhaan tyky-päivän. Voimme järjestää yrityksenne tyky-päivän kokonaisuudessaan avaimet käteen -periaatteella, tai tarjota teille sopivimmat huippuinnostajat tapahtumaanne sopivasti. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä huipulle pääsevät vain harvat!

”Huipulle pääsevät vain harvat. Niinpä miljoonat katsojat seuraavat vuosittain kotisohvilta ja lehtereiltä, kuinka urheilun huiput venyvät uskomattomiin suorituksiin kentillä ja kaukaloissa. Mutta kuinka moni on päässyt oikeasti treenaamaan yhdessä huippujen kanssa? Meidän avulla viet urheiluelämyksen aivan uudelle tasolle: tarjoamme mahdollisuuden päästä samalle kentälle huippupelaajien ja -valmentajien kanssa. Emme järjestä vain perinteisiä tyky-päiviä vaan aitoja työelämyspäiviä, joissa liikunnallista sisältöä päästään nauttimaan alan huippujen opastuksessa.”

Miten?

Sportspotin tarjonnasta löydät kymmeniä eri lajeja ja toistasataa huipputason tekijää. Voimme tarjota henkilöt järjestämääsi tapahtumaan tai järjestää koko tapahtuman alusta loppuun toiveidesi mukaan. Sportspotin kautta näet helposti ja nopeasti saatavilla olevat vaihtoehdot ja säästät aikaasi käytännön järjestelyissä. Sinun ei kuitenkaan itse tarvitse tietää, kuka tapahtumaanne sopii – me autamme oikean persoonan valinnassa ja innostavan viestin esittämisessä! Mikäli haluat yhdistää työelämyspäivän yrityksesi markkinointiin, voimme hoitaa myös sisällöntuotannon, videotuotannon ja tarvittavat blogijulkaisut puolestasi. Koska kukapa ei haluaisi kertoa näin siistejä juttuja myös omille potentiaalisille asiakkaille, työntekijöille ja sidosryhmille!

Miksi?

Liikunta ja hyvinvointi kulkevat käsi kädessä, minkä johdosta jokainen työntekijöistään välittävä työyhteisö pyrkii innostamaan organisaationsa jäseniä kohti liikunnallista elämäntapaa. Saamamme asiakaspalaute sen kertoo: Sportspotin järjestämissä yritystapahtumissa osanotto on keskimäärin 30 prosenttia korkeampi kuin asiakasyritysten aiemmilla tyky-päivillä, joissa ei ole hyödynnetty urheilun huippuosaajia. Yritysten kilpailu parhaista tekijöistä kiristyy, ja pisimmän korren vie se, joka panostaa työntekijöihinsä muun muassa tarjoamalla tapahtumissaan aidosti kiinnostavaa sisältöä. Sportspotin avulla luot tehokkaasti positiivista kuvaa yrityksestäsi niin olemassaolevien kuin tulevien työntekijöidenkin silmissä.

Kasvot viestillesi

MARKO YRJöVUORI

MARKO YRJöVUORI

Valmentaja

Lue lisää
JOHANNES

JOHANNES "HATSOLO" HATTUNEN

Breakdance-pioneeri, Asenteen & motivaation ammattilainen

Lue lisää
ANNINA RAJAHUHTA

ANNINA RAJAHUHTA

Jääkiekkoammattilainen

Lue lisää
HENRIK DETTMANN

HENRIK DETTMANN

Valmentajalegenda

Lue lisää
JUHA PERäLä

JUHA PERäLä

Viihteen monitaituri

Lue lisää
MINNA KAUPPI

MINNA KAUPPI

Metsien Kuningatar

Lue lisää
AMIN ASIKAINEN

AMIN ASIKAINEN

Nyrkkeilyn Euroopan mestari, Rautanyrkki

Lue lisää

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!