SARI KOLA-NYSTRöM

Innovaatiotohtori

Sari Kola-Nyström on monta asiaa: hän on painonnostaja ja crossfit-valmentaja, mutta myös strategikko ja innovaattori, jonka kahdenkymmenen vuoden kokemus johtajana globaalissa toimintaympäristössä antaa hänelle valmiudet samaistua nykypäivän työelämän haasteisiin.

”Innovaatiotohtori” tutki vuoden 2005 väitöskirjassaan yrityksen uudistumista, mutta viimeisten vuosien kiinnostuksenkohteet ovat olleet Kola-Nyströmille erityisesti tekoäly ja sen kehitys, avoin innovaatio -toimintatapa yrityskulttuurissa sekä sen vaikutus henkilökohtaiseen ja koko organisaation menestykseen.

Työelämän haasteista selviäminen vaatii tänä päivänä kahdenlaista voimaa: fyysistä ja psyykkistä. Kola-Nyström uskoo, ettei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa voimaharjoittelua. Kola-Nyström itse kokeili eri lajeja innostuen lopulta crossfitistä ja painonnostosta.

Kilpaurheilijana Kola-Nyström on saavuttanut menestystä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Palkintokaapista löytyy useampi painonnoston SM-kulta, EM-pronssi ja MM-hopea.

PYYDÄ TARJOUS

Varaa nyt ikimuistoinen tapaaminen Kaj Kunnaksen kanssa!

Varaa esittelypalaveri, johon otamme mukaan maailman positiivisimman ihmisen, Kaj Kunnaksen! Tutustutaan ja jutellaan kuinka teidän työporukalle saadaan rakennettua yhteisöllisyyttä ja energiaa. Tapaamiset Kaitsun kanssa kymmennelle ensimäiselle ilmoittautujalle.

Jätä alle yhteystietosi, niin olemme yhteydessä teihin vuorokauden sisällä.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!